Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNI POKRETI ZASTUPNICE

Hit video iz Sabora: Što to radi HDZ-ova Maja Grba-Bujević za vrijeme izlaganja Nade Murganić?

Hrvatski sabor
26.09.2023.
u 21:21

Dok je Nada Murganić, saborska zastupnica i bivša ministrica rada u raspravi komentirala kakvo je ona imala iskustvo u radu s pravobraniteljicom, Maja Grba Bujević se red iza nje nalaktila i radila čudne grimase

Ovog je utorka održana još jedna sjednica Sabora tijekom koje je bilo riječi i o prijedlogu izmjena Kaznenog zakona, kao i prijedlogu odluke o razrješenju pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Anke Slošnjak. Inače, Slošnjak je na tu funkciju imenovana 2016. godine, a mandat joj traje do 2024. godine. 

Prema prijedlogu predsjednika Vlade, u njezino ime u radu Hrvatskog sabora i njegovih radnih tijela u idućem će razdoblju djelovati ministar rada Marin Piletić te državni tajnici Marija Pletikosa, Margareta Mađerić te Ivan Vidiš.

Ono što je privuklo pozornosti javnosti tijekom rasprave o njenom razrješenju bila je upravo HDZ-ova Maja Grba-Bujević i njeni pokreti. Naime, dok je Nada Murganić, njena kolegica i bivša ministrica rada u raspravi komentirala kakvo je ona imala iskustvo u radu s pravobraniteljicom, Grba-Bujević se red iza nje nalaktila i radila čudne grimase. Pogledavala je okolo po prostoriji, no i uz te grimase slušala je Murganić. 

POVEZANI ČLANCI:

- Surađivala sam s Ankom Slošnjak u Karlovačkoj županiji, a kasnije i kao ministrica. Imam potrebu izreći dvije, tri rečenice vezano uz te dojmove. Pravobraniteljica je osoba koja je svoj autoritet i ugled izgradila zbog svog radnog elana, i bez obzira na svoj invaliditet je bila vrlo disciplinirana i imala veliku radnu energiju. Bila je i pokretač, usmjeravala nas na to što trebamo činiti i raditi - pričala je Nada Murganić.

Cijelu snimku pokreta saborske zastupnice za vrijeme govora Murganić možete pogledati u snimci ispod, počevši od 5:49:03. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
malosutra12
22:20 26.09.2023.

Kako su nekima zanimljivi HDZ-ovci i kako su opterećeni njima da će ih uskoro snimati i na zahodskim školjkama

Avatar Idler 3
Idler 3
23:14 26.09.2023.

A morti se Nadica malke zdehnila...

PV
prcko.vita
15:26 27.09.2023.

Jednom riječju, tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije