Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI GA USPAVATI

VIDEO Kamere snimile stravičan trenutak kada je žena svog psa bacila sa zgrade. Završila je u zatvoru

Twitter
20.12.2023.
u 10:50

Žena koja je napravila ovo je sve i priznala na svom Facebook profilu, zbog čega je i završila u zatvoru na 12 mjeseci

Žena (26) iz Australije završila je na godinu dana iza rešetaka nakon što su nadzorne kamere snimile šokantan trenutak kada je bacila svog psa u Westfieldu. Naime, snimka je pokazala kako je žena hodala po parkiralištu na zgradi i u jednom trenutku samo bacila psa, svog shih-tzu Princess.

Kako navodi NY Post, Princess je kasnije bila uspavana jer je pretrpjela velike ozljede, a jedan prolaznik kazao je kako misli i da ju je nakon pada udario i automobil. Snimku cijelog događaja možete pogledati OVDJE.

Žena koja je napravila ovo je sve i priznala na svom Facebook profilu, zbog čega je i završila u zatvoru na 12 mjeseci. Cijeli incident dogodio se prošlog travnja, saznaje se, a žena je u međuvremenu dobila i zabranu da 10 godina ne smije posjedovati životinju.

- Ne mogu živjeti s krivnjom. Bacila sam svog psa s gornjeg kata parkirališta shopping centra i gledala je kako pada u sigurnu smrt, no ona je preživjela i bila je uspavana zbog ozljeda koje sam joj nanijela - objavila je na Facebooku, dodajući kako joj je ''učinila uslugu jer joj je stalno nanosila bol''.

POVEZANI ČLANCI:

S njom je inače bila i njena 23-godišnja prijateljica koja je dobila kaznu od 2.500 dolara, a ona također ne smije posjedovati životinje iduće tri godine. 

>> VIDEO Meteorolog koji je najavio superćelijske oluje: 'Postaje opasno, jaki vjetrovi idu prema Europi...'

Komentara 3

Avatar lasta mala
lasta mala
12:22 20.12.2023.

Baciti je preko krova. Jedina primjerena kazna. Jadno malo biće...

MI
mikimouse12
12:39 20.12.2023.

Prolaznik "misli" ali nije nista vidio :)

EB
EBERT
12:37 20.12.2023.

Koliko ova zemaljska kugla ima monstruma?Ova je sigurno spremna i dijete baciti.Nadam se da bude za to citavi zivot plaćala na bilo koji način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije