Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplašili se

VIDEO Što su to vidjeli kod Mljeta? Ribari snimili nesvakidašnji prizor, nazire se peraja

Foto: Tuna bar Pelješac
1/4
30.04.2024.
u 15:16

Tuna bar Pelješac objavio je na svojoj Facebook stranici video na kojem se vidi peraja morskog psa.

U jutarnjim satima ribari s broda Anica, na vanjskoj strani otoka Mljeta uočili su peraju kako viri iz mora i kruži pučinom. Zaprepašteni viđenim  pomislili su kako se radi o velikoj bijeloj psini. Ribar Jakov prizor je odmah snimio i obavio društvenim mrežama te napisao "Ima li kod vas morskih pasa, kod nas nema. Velika Bijela. Vanjska strana otoka Mljeta." stoji u objavi na profilu Tuna bar Pelješac

U komentarima se povela rasprava o kojoj je vrsti morskog psa riječi, odnosno je li riječ o modrulju, mako ili velika bijela psina.

Ribar s broda požalio se kako im nepoznata morska životinja pojela ulovljenu sabljarku te da su ga pustili jer je zaštićena vrsta, kazao je Jakov Begović vlasnik ribarskog obrta Plavi. 

Svoje je mišljenje za 24sata rekao oceanograf Alen Soldo. On je objasnio da riba sa snimke sigurno nije velika bijela psina. "Ne izgleda kao velika bijela, a na osnovu videa se sa 100 % sigurnosti ne može potvrditi niti da je neki drugi morski pas u pitanju. Svako mišljenje ovdje je isključivo nagađanje", kazao je stručnjak.

>>> FOTO Ovako izgleda pakao na zemlji: Stanovnici se prže na plus 40, pogledajte u čemu pronalaze spas

1/30
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije