Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet kopaju

Vozači, pozor! Tri važne ulice u širem centru Zagreba idu u rekonstrukciju, izbjegavajte ih

Zagreb: Velike gužve na istočnom ulazu u grad
Patrik Macek/PIXSELL
20.02.2024.
u 06:49

Od utorak kreću radovi na raskrižju Nove ceste i Rihtmanove, u dijelu Harambašićeve te na raskrižju Vukovarske s Hrvatskom bratskom zajednicom

Za vrijeme školskih praznika očekuje se smanjenje intenziteta prometa u cijelom gradu pa će se, uz već postojeće radove, izvoditi i novi radovi na tri lokacije, javili su iz gradske uprave. 

Raskrižjem Nove ceste i Ulice Zvonimira Rihtmana bit će otežan promet u utorak od 08.30 do 15 sati. Naime, zbog izvođenja radova na vodoopskrbnom priključku potrebno je izvesti prijekop kolnika koji se nalazi u zoni raskrižja. Za vrijeme radova bit će zabranjen ulaz i izlaz iz Ulice Zvonimira Rihtmana u Novu cestu.

Zagreb: Velike gužve na istočnom ulazu u grad
1/4

Harambašićevom ulicom na dijelu od Maksimirske ceste do Štoosove ulice bit će otežan promet od utorka u 8 sati do subote, 24. veljače do 15,00 sati. Zbog izvođenja radova izgradnje zasunske komore vodoopskrbnog cjevovoda u raskrižju Harambašićeve i Škrlčeve bit će onemogućeno prometovanje Harambašićevom ulicom od sjevera prema jugu, dok će se promet u smjeru jug - sjever odvijati nesmetano. Obilazni pravac je Maksimirska – Šulekova – Štoosova.

Na raskrižju Hrvatske bratske zajednice i Vukovarske od utorka do četvrtka od 9 do 14 sati  izvodit će se radovi optimizacije semaforskih uređaja. U tom će periodu promet regulirati djelatnici MUP-a i prometnog redarstva Grada Zagreba.

Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća. 
 

Komentara 1

MA
marcellus
08:00 20.02.2024.

Jer je poznato da su zimski mjeseci najbolji za raskopat grad i izvodit građevne radove. "Lopina iz pogane vlake" bi raskopao 15.6 kad završava škola i do 7.9 je sve bilo zatrpano i gotovo. I u roku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije