Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI NASTUPA

VIDEO Rim Tim Tagi – Win! Baby Lasagnu podržali i zagrebački vatrogasci, jedna stvar posebno je oduševila

Foto: JVP Zagreb
1/42
07.05.2024.
u 10:41

Baby Lasagni uoči večerašnjeg nastupa još je dodatno porasla podrška, a trenutačno mu kladionice predviđaju čak 30 posto šanse da će biti pobjednik ovogodišnje Eurovizije

Rim Tim Tagi - Win! Poruka je koja je stigla jutros i od zagrebačkih vatrogasaca, na dan kada se očekuje polufinalni nastup hrvatske senzacije Marka Purišića Baby Lasagne na Euroviziji. Zagrebački vatrogasci objavili su i prigodni video iz svoje postaje na Savskoj cesti, a jedna stvar posebno je oduševila.

Naime, njihova snimka krenula je krupnim kadrom lazanja koje simboliziraju našeg izvođača, a onda su vatrogasci uz pjesmu Rim Tim Tagi Dim snimili i svoju postaju koja je u punoj pripravnosti! Vijori i hrvatska zastava, a tu su i vatrogasna vozila JVP-a Zagreb. 

Inače, Baby Lasagni uoči večerašnjeg nastupa još je dodatno porasla podrška, a trenutačno mu kladionice predviđaju čak 30 posto šanse da će biti pobjednik ovogodišnje Eurovizije. Nakon njega na popisu je Švicarska čiji izvođač ima 16% šanse, a onda i Ukrajina s 9% šanse. 

No nisu zagrebački vatrogasci jedini koji su isprobali lazanje uoči velikog nastupa u Švedskoj. Redakcija Večernjeg lista čak je testirala šest kupovnih lazanja koje se nude u hrvatskim trgovinama, a kakvi su naši dojmovi, možete doznati OVDJE.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije