Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA

Vozači oprez! Na dva se dana zatvara dio jedne zagrebačke prometnice, donosimo detalje

Zagreb: Posebna prometna regulacija u gradu
Davorin Visnjic/PIXSELL
08.04.2024.
u 07:00

Iz Grada apeliraju na pješake da obrate pozornost prilikom kretanja u zoni radova. A kako bi se na toj dionici izbjegla dodatna zagušenja prometa, predlažu i obilazni pravac

 Zbog rekonstrukcije vodoopskrbnih priključaka, dio Kačićeve ulice, danas od osam sati do sutra do 20 sati, bit će zatvoren za sav promet.

Naime, na dijelu od od Prilaza Gjure Deželića do Klaićeve ulice, bit će onemogućeno prometovanje iz smjera juga prema sjeveru, dok će se promet u smjeru sjever-jug odvijati nesmetano.

VEZANI ČLANCI: 

Iz Grada apeliraju na pješake da obrate pozornost prilikom kretanja u zoni radova. A kako bi se na toj dionici izbjegla dodatna zagušenja prometa, predlažu sljedeći obilazni pravac:

  • Klaićeva – Primorska – Prilaz Gjure Deželića

Iz Grada mole sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije