Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naoružajte se strpljenjem

Vozači, oprez! Na važnoj zagrebačkoj prometnici od sutra kreću radovi koji će trajati do sredine svibnja

Zagreb: Zatvorena desna traka vijadukta na Jadranskoj aveniji
Igor Kralj/PIXSELL
14.11.2023.
u 15:08

U Gradu sugrađane mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu

Ako redovito prolazite Jadranskom avenijom, onda narednih šest mjeseci pripremite živce zbog radova koji će se na tom potezu odvijati. Naime, zbog sanacije prijelaznih naprava na vijaduktu Sava-Odra od sutra pa sve do 15. svibnja iduće godine uspostavit će se privremena regulacija prometa u dvije faze.

U prvoj fazi zatvoriti će se južni kolnik, a po sjevernom kolniku uspostaviti će se dvosmjeran promet, dva prometna traka za svaki smjer. U drugoj fazi zatvoriti će se sjeverni kolnik, a po južnom kolniku uspostaviti će se dvosmjeran promet, dva prometna traka za svaki smjer.

>>VEZANI ČLANCI: 

U Gradu sugrađane mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. 

>>VIDEO: Dobrota na djelu: Vozačica tramvaja zaustavila svoje vozilo da pomogne slijepim supružnicima

Komentara 4

AR
arsphenamine
16:48 14.11.2023.

Upostaviti će se? Zatvoriti će se? Koji je ovo jezik?

ME
MehutoGonzales
17:15 14.11.2023.

Možda ga i asfaltiraju ...

ZA
!zagreb!
18:30 14.11.2023.

Šta je tamo sjeverni šta južni. Lakše bi bilo istok zapad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije