Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGRAM OD 20 SATI

Uz "Rim Tim Tagi Dim" u subotu se čaga na Europskom trgu, Tomašević: 'Nadamo se pobjedi'

68. Eurovision Song Contest - 1st semi-final
Foto: Jens Büttner/DPA
1/7
08.05.2024.
u 12:26

Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna nastupio je, podsjetimo, jučer, u prvoj polufinalnoj eurovizijskoj večeri, a zajedno s njim prepoznatljivu koreografiju plesalo je i nekoliko tisuća gledatelja u švedskoj Malmö Areni

Europski trg u subotu će postati glavno središte zbivanja u metropoli. Upravo ondje, podsjetimo, po prvi se puta organizira javno praćenje finalne večeri Eurovizije. Program počinje već od 20 sati, a očekuje se velik broj posjetitelja koji će doći podržati Baby Lasagnu i zaplesati u ritmu "Rim Tim Tagi Dim"

Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna nastupio je, podsjetimo, jučer, u prvoj polufinalnoj eurovizijskoj večeri, a zajedno s njim prepoznatljivu koreografiju plesalo je i nekoliko tisuća gledatelja u švedskoj Malmö Areni. Čestitke na nastup te, dakako, prolazak u finale, pristizale su sa svih strana, a kratku poruku danas je poslao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

VEZANI ČLANCI: 

– Čestitam Baby Lasagni, cijelom njegovom timu, kao i svima koji su radili na produkciji, na prolasku u finale. Energija je, kako na pozornici, bila odlična i u cijeloj Areni u Malmöu, s nestrpljenjem očekujemo finale i, naravno, nadamo se pobjedi Hrvatske. Još jednom pozivam sve sugrađane da dođu na prvo javno gledanje finalne večeri Eurovizije – kazao je Tomašević te najavio svoj dolazak na Europski trg. 

GALERIJA Luda atmosfera u Amazingi: Pogledajte kako su Zagrepčani pratili nastup Baby Lasagne

68. Eurovision Song Contest - 1st semi-final
1/26

 

Komentara 1

ME
MediciKM
14:19 08.05.2024.

Senf, mi VJERUJEMO u pobjedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije