Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ILI NIŠTA

Zagrepčanin osvojio jackpot od 80 000 eura: 'Prva reakcija bila je javiti svojima'

Foto: Hrvatska lutrija
1/3
06.03.2024.
u 12:39

Sreća je biti okružen ljudima koje voliš i koji te vole, a ovaj dobitak je samo bonus“ zadovoljno je zaključio

Zagrepčanin je osvojio Jackpot u iznosu od 80.000 eura u petak 23. veljače na igri Sve ili Ništa, a povodom toga posjetio je glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije. On je svoj dobitni listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Super Konzumu na Aveniji Dubrava 241 u Zagrebu, navodi se u priopćenju Hrvatske lutrije.

"Kada sam provjerio rezultate izvlačenja tog petka na internetu, preplavio me osjećaj uzbuđenja i sreće. Nisam mogao skinuti osmijeh s lica, a prva reakcija bila je javiti svojima", rekao je dobitnik koji je s najužom obitelji odmah podijelio sretnu vijest. Pogodio je svih 11 od 22 broja u igri Sve ili Ništa, a za njihov odabir nema poseban način ili sistem biranja već ih prepušta slučaju.

Igre Eurojackpot i Sve ili Ništa odigra svega nekoliko puta godišnje, no uvijek s vjerom u mogućnost ostvarenja dobitka. "Do sada sam osvojio neke manje dobitke, a zadnji takav je bio dobitak od 26 eura koji sam ostvario također na Sve ili Ništa. Ali ja sam uvijek igrao s vjerom u dobitak, uostalom ako ne igraš ne možeš ostvariti nikakav dobitak".

Sretnom dobitniku iz Zagreba prava je sreća biti okružen s ljubavlju. "Sreća je biti okružen ljudima koje voliš i koji te vole, a ovaj dobitak je samo bonus“ zadovoljno je zaključio, a iznos od 80.000 eura sada planira uložiti u nekretninu. Najavio je kako će nastaviti igrati loto igre Hrvatske Lutrije baš kao i do sada. Ovog tjedna još jedan Jackpot u igri Sve ili Ništa osvojen je u Opatiji. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a Jackpot iznosi 80.000,00 eura, navodi se u priopćenju Hrvatske lutrije.

FOTO Mladić podletio pod tramvaj, izvlačili ga vatrogasci

1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije