Kolumna

Amaterka trpa u zatvor profesionalkina muža

Foto: VL
Amaterka trpa u zatvor profesionalkina muža
26.08.2011.
u 12:00
Branka Pavošević, bivša HDZ-ova blagajnica, važan dio inkriminirajuće dokumentacije o načinu “poslovanja” vladajuće stranke i isplatama iz crnog fonda zakopala je u dvorištu svoje obiteljske kuće u Kloštru Ivaniću.
Pogledaj originalni članak

Branka Pavošević, bivša HDZ-ova blagajnica, važan dio inkriminirajuće dokumentacije o načinu “poslovanja” vladajuće stranke i isplatama iz crnog fonda zakopala je u dvorištu svoje obiteljske kuće u Kloštru Ivaniću. Vrijedne arheološke iskopine ta je pasionirana arheologinja amaterka čim je puštena iz pritvora predala istražiteljima. Navodno je riječ o vrlo vrijednim artefaktima koji bi trebali rasvijetliti sve tajne HDZ-ova crnog fonda. Ironično, čovjek koji je upravljao crnim fondom oženio se arheologinjom. Profesionalkom.

Mesić uživa u Gadafijevoj vili na Azurnoj obali

Boris Mikšić vraća se na hrvatsku političku scenu i tvrdi da je libijski vođa Gadafi kupio Stjepanu Mesiću vilu na Azurnoj obali. Borisa dugo nije bilo, ali isplatilo ga se čekati.

Ako Bog da, u Sabor, a ako ne da – 1500 kuna u džep

Nikola Škarica, bivši šef zadarskog HSP-a 1861., osniva novu političku stranku koju će, donosi Zadarski list, nazvati “Ako Bog da”. Škarica se predstavlja kao Hrvat, rimokatolik, domorodac, branitelj i umirovljenik. Tko mu se želi pridružiti i natjecati za Sabor, morat će prije toga Škarici uplatiti 1500 kuna. Ako Bog da, Škarica će na Markov trg, a ako ne da – ima tko će! Nekoliko naivaca puta 1500 kuna jednako dobar posao.

Pomoćni biskup Mijo Gorski nova je plava “devetka”

Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, blagoslovio je jučer maksimirski stadion i Dinamovu momčad. Nakon što ih je poškropio svetom vodicom, Gorski je Zdravku Mamiću, igračima i stručnom vodstvu zaželio mnogo uspjeha u Ligi prvaka, ali i u prvenstvenim utakmicama. Gorski je na stadionu održao i misno slavlje, zbog čega je svečana loža nakratko preuređena u crkvu. Treba primijetiti da bi se barem dva dinamovca mogla naći u problemima. Prvi je trener Kruno Jurčić jer je na misu došao u trenirci, a drugi je mladi napadač Andrej Kramarić. Naime, njegov dres s brojem 9 Mamić je poklonio pomoćnom biskupu Gorskom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SA
saad
13:14 26.08.2011.

Ne vjerujem da mu je kupio vilu,ali mozda mu je dao kredit za kupnju dva stana u Zagrebu.

OG
Oger
15:55 26.08.2011.

Oo, vratio se rodeo jahac Miksic.

OB
-obrisani-
12:46 26.08.2011.

hehhee nadam se da je Gorski usput poškropio svetom vodicom i temperamentnog Mamića pa će sada manje psovati novinare :)