PODLEGLA TRENDU

Amy Winehouse želi posvojiti djevojčicu s Kariba

20.04.2009.
u 17:23
Pogledaj originalni članak

Po skandalima poznata pjevačica Amy Winehouse ozbiljno razmišlja o posvojenju djeteta s karipskog otoka St. Lucia na kojem je provela posljednjih nekoliko mjeseci. Za razliku od Madonne, Amy je spremna preseliti se u domovinu djeteta kojeg bi posvojila kako bi imala veće šanse za pozitivnu odluku tamošnjih nadležnih institucija.

- Amy intenzivno razmišlja o posvojenju. Ali istovremeno je svjesna da, s obzirom na njezinu prošlost, to neće ići lako. Oduvijek je htjela biti majka, i spremna je zauvijek živjeti na otoku St. Lucia – otkrio je prijatelj pjevačice.

Kao uzor istakla je Angelinu Jolie s troje djece posvojene iz siromašnih zemalja čija bi budućnost bila upitna da ih nije učinila dijelom svoje sve veće obitelji.

- Amy razmišlja o posvojenju u smislu pomoći siromašnim dječacima i djevojčicama u određenom glazbenom kontekstu. Možda bi to bio neki glazbeno-obrazovni projekt – vrlo je oprezno rekao njezin glasnogovornik, no sve mirnija Winehouse je već navodno odabrala djevojčicu koju bi htjela posvojiti.

Na otok je pjevačica doputovala početkom godine kako bi se rehabilitirala u sklopu liječenja ovisnosti o drogama. Tamo je provela tri mjeseca nakon kojih se vratila u Veliku Britaniju na snimanje novog albuma. No, već nakon nekoliko tjedana uvidjela je da je londonski divlji tulumi više ne zanimaju te se vratila u idilu karipskog otoka.

(T.Ko.)

Pogledajte na vecernji.hr