SAMO NAJBOLJE

Angelina i Brad uzdižu jedno drugo u nebesa

26.01.2009.
u 15:58
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie i Brad Pitt gdje god stignu pokazuju koliko se vole, a na dodjeli nagrada Screen Actors Guild (SAG) koja se u nedjelju održala u Los Angelesu međusobno su se hvalili novinarima dajući do znanja da imaju vrlo visoko mišljenje jedno o drugom. Angie je za Brada rekla da je osoba kojoj se divi najviše na svijetu, a Brad je za svoju dragu rekao da je ljepotica koja nikada ne blijedi.

Upitana sviđa li joj se što joj je Pitt pratioc na svim dodjelama, Jolie je odgovorila:
- Zajedno odlazimo na dodjele već četiri godine i uvijek nam je lijepo. Mislim da ne bih željela to raditi sama. Lijepo je kad to radiš sa svojim najboljim prijateljem i smiješ se s njim usred šoua. On je predivan čovjek, osoba kojoj se divim najviše na svijetu. Mislim da je zaista poseban.

Brad je također imao samo riječi hvale za majku svoje djece pa je rekao kako njena ljepota nikad ne stari te da je on tu da svjedoči tome. Također ju je nazvao “nevjerojatnom i fantastičnom majkom”.

Angelina, koja je zasjala u haljini Maxa Azrije, naušnicama i Tiffanyjevu prstenu i cipelama Christiana Louboutina, otkrila je da joj je kod odabira odjeće najvažnija udobnost. U pripremama za izlazak sudjeluju i djeca koja lakiraju nokte, trče uokolo i igraju se.

- Većinu vremena im je dosadno. Nije im to jako zanimljivo – kaže Angie.

(K.B.)

Pogledajte na vecernji.hr