Promo

Extreme Digital nagrađuje

Foto: PR FOTO
extreme digital
Foto: PR FOTO
Beex
Foto: PR FOTO
extreme digital
VL
Autor
PR Članak
18.02.2014.
u 10:00
Odigrajte kviz i možda baš vi osvojite Samsung tablet!
Pogledaj originalni članak

Extreme Digital je jedna od najznačajnijih Internet trgovina u Srednjoj Europi te vas ovim putem nagrađujemo s vrijednim nagradama. Najvještijem čitatelju portala vecernji.hr, kao glavnu nagradu poklanjamo Samsung Galaxy TAB3 tablet, a tu su i dvije utješne nagrade u obliku tableta Beex S2 odnosno mobitela Beex M1G. Nagradna igra traje do 14.3.2014., imena dobitnika biti će objavljena na portalu vecernji.hr odnosno na Facebook stranici Večernjeg lista.

Široki asortiman proizvoda dostupan je u trgovini te putem online prodaje, od sada i na području Hrvatske. Proizvodi iz bogate ponude Extreme Digitala po iznimno pristupačnim cijenama prepoznati su od strane kupaca te se dnevno zaprimi više stotina narudžbi.

Bez stajanja u redovima i lutanja po trgovinama, odaberite www.edigital.hr, naručite željene proizvode te ih preuzmite u trgovini u Importanne Galeriji ili isti mogu biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu putem dostave. Pored asortimana od više tisuća artikala možete pronaći cijene, koje su čak 10-20-30% jeftinije od cijena kod konkurencije.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr