Umjesto ''dislikea''

Facebook uvodi šest novih reakcija koje će korisnici moći upotrebljavati uz ''like''

Foto: Reuters/PIXSELL
Facebook uvodi šest novih reakcija koje će korisnici moći upotrebljavati uz ''like''
28.01.2016.
u 16:20
Među reakcijama koje uvode su ''Love'' (ljubav), ''Haha'', ''Yay'', ''Wow'', ''Sad''(tužan) i ''Angry''(ljut), a svaka od njih ima odgovarajuću sliku
Pogledaj originalni članak

Facebook uskoro uvodi reakcije u obliku emojija kao načine na koji će ljudi uz ''like'' moći reagirati na objave, javlja The Independent.

Reakcije se uvode umjesto ''dislikea'', a ljudima će omogućiti da na kompleksnije načine reagiraju na nečiju objavu. Mnogi korisnici priželjkivali su ''dislike'' opciju kojom bi reagirali na loše vijesti, no Facebook se zabrinuo da bi se tu opciju moglo koristiti na negativne načine. Stoga će uvesti šest različitih reakcija u obliku emojija koje će korisnici moći objaviti uz ''like'' opciju.

Među reakcijama koje uvode su ''Love'' (ljubav), ''Haha'', ''Yay'', ''Wow'', ''Sad''(tužan) i ''Angry''(ljut), a svaka od njih ima odgovarajuću sliku. 

>> Prihodi Facebooka skočili više od 50 posto, dobit udvostručena 

>> Facebook prijateljstva su u pravilu gotovo posve lažna

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
dr_max
16:56 28.01.2016.

Znaći sloboda izražavanja je i dalje ograničena. Je...š Facebook