IDEALNO ZA ZAIGRATI SE

Gmail uveo opciju koja će razveseliti mnoge. Trenutno je mogu koristiti samo korisnici Androida

Foto: REGIS DUVIGNAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Gmail uveo opciju koja će razveseliti mnoge. Trenutno je mogu koristiti samo korisnici Androida
29.09.2021.
u 12:58
Google također spominje da ‘trenutno radi’ na prenošenju novih ilustracija na iOS i web
Pogledaj originalni članak

Korisnike Gmaila mogla bi razveseliti novina koju je uveo Google, pogotovo ako ne vole koristiti svoje fotografije.  Google je, naime, napravio novu kolekciju slika dizajniranih za korisničke profilne slike, a one su u ovom trenutku ekskluzivne samo za korisnike Androida. 

Riječ je o novim ilustracijama koje su pod imenom Google Illustrations i napravljene su za one koji vole šarene profilne slike, a ne žele koristiti svoje fotografije prenosi tportal.

Novina koju su uveli pokazuje da Google nastoji imati drukčiji pristup od Microsoftovih Xbox avatara ili Snapovih Bitmojija, a koji omogućavaju izradu stiliziranih interpretacija korisnika i njihovo postavljanje kao profilne slike.

Svi oni koji imaju Googleov operativni sustav, mogu staviti jednu od novih sličica za profilnu unutar Google Workspacea i Contactsa na Androidu.

Google također spominje da ‘trenutno radi’ na prenošenju novih ilustracija na iOS i web, kao i ‘nizu drugih proizvoda’. Naveli su i da će s vremenom kolekcija avatara polagano rasti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FA
FantaOrange
13:05 01.10.2021.

kakav gmail, tutanota je life

KR
krmpaza
14:32 29.09.2021.

sve skačem od sreće