NOVO PREPUCAVANJE

HDZ i SDP opet zaratili na Twitteru, ovaj put oko Hasanbegovića

Foto: Screenshot Twitter
twitter
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Zlatko Hasanbegović
11.02.2016.
u 15:17
HDZ: Nije naodmet ponoviti naše antitotalitarističke stavove. SDP svoje nije ponovio još od studenog '90.
Pogledaj originalni članak

HDZ i SDP opet se prepucavaju na Twitteru. Danas je povod bio ministar kulture Zlatko Hasanbegović, točnije, njegova izjava da Vlada i HDZ jasno stoje na zasadama demokratskog antifašizma, antikomunizma i antitotalitarizma, što je HDZ tvitnuo.

– Nije naodmet ponoviti naše antitotalitarističke stavove. SDP svoje nije ponovio još od studenog '90. – objavio je također HDZ.

– A vi nemate posla oko proračuna i kadroviranja u Vladi? Stalno ste na 41. i 91., dajte zakoračite u 21. stoljeće. Ne boli! – uzvratio im je SDP. Uslijedilo je prepucavanje u kojemu su se SDP-ovci našalili i na račun šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i njegovog znanja engleskog jezika.

 

>> SDP i HDZ opet zaratili na Twitteru: Počelo s Ostojićem, završilo na Tuđmanu

>> SDP na Twitteru zaželio uspjeh Oreškoviću, HDZ im zahvalio

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

JO
johnxxx
15:41 11.02.2016.

Zbogom Večernji. Način kako Marinko Jurasić naganja ministra Hasanbegovića bez zadrške prenoseći optužbe pročetničkog glasila Novosti nastale pretvaranjem HOS-ove kape (legalna i herojska postrojba HV-a) u "ustašku" ponukalo me da definitivno napustim ovaj portal, kao što sam svojevremeno napustio Jutarnji. Večernji je već duže vrijeme dio "vučjeg čopora" koji predvode Index i Jutarnji, te strane televizije u HR, te danas u prvom redu služi za promociju orjunaške politike, ali ne jedan perfidan načina da se nešto prostora ostavi i "desnim" novinarima.

ĆA
ćaćaća
15:36 11.02.2016.

stanimirovića na čelo komisije koja odlučuje ko je ustaša a ko ne..on kao pravi četnik to zna najbolje..sdp ga sigurno vidi kao svojeg pulena zaslužnoga za stvaranje neovisne hrvatske države...

MA
matador007
15:39 11.02.2016.

E,kad se stranka koja ima vrsnu poznavateljicu ruga na znanju engleskog jezika,blažena nam bila cvrkutava Ingrid,onda je svaki,ali svaki komentar suvišan!!! Jadni ste do bola.