HONOR MAGIC Vs

Kako izgleda mobitel iznutra?

Foto: Honor
HONOR Magic Vs
Foto: Honor
HONOR Magic Vs
20.02.2023.
u 09:49
Jeste li se ikad zapitali kako pametni telefon izgleda iznutra? Sada imate priliku pogledati i unutranje komponente jednog preklopnog mobitela
Pogledaj originalni članak

Kako iznutra izgleda HONOR-ov najnoviji flagship mobitel HONOR Magic Vs objavljeno je nedavno u videu rastavljanja tog preklopnog telefona. Ovo je prvi put da su javno prikazane unutarnje komponente preklopnog telefona HONOR Magic Vs i jasno vidljivi detalji poput veličine baterije te kako izgleda šarka, jedan od najbitnijih dijelova preklopnih mobitela.

HONOR Magic Vs i HONOR Magic5 serija imat će svjetsku premijeru 27. veljače na MWC 2023 sajmu u Barceloni. HONOR je razvio laganu šarku bez zupčanika, smanjujući broj komponenti potporne strukture koja se koristi u šarki s 92 na samo 4. Šarke su izrađene od posebnog polimernog materijala koji je 62%  lakši od uobičajenih metala i koristi se u svemirskoj tehnologiji.

Iz te kompanije tvrde da HONOR Magic Vs može izdržati više od 400.000 sklapanja, što je ekvivalentno više od deset godina korištenja sa 100 sklapanja dnevno. HONOR Magic Vs preklapa se bez praznine, a dodatni prostor koji osigurava manja šarka, HONOR je iskoristio baterijama ukupnog kapaciteta 5000 mAh.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.