Promo

Koji mobilni uređaj odabrati i zašto baš na eKupi

Foto: PR FOTO
ekupi
Foto: PR FOTO
Beex E2 tablet, ekupi
VL
Autor
PR Članak
04.02.2014.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

U usporedbi sa pejzažem računalne tehnologije prije dvadesetak godina, danas smo kao potrošači razmaženi mogućnošću izbora. Za komuniciranje, konzumiranje, stvaranje i dijeljenje sadržaja na raspolaganju imamo više različitih vrsta mobilnih uređaja, i postavlja se pitanje koji su nam od tih uređaja zaista potrebni da zadovoljimo zahtjeve koje moderan život stavlja pred nas.

Pametni telefoni su maksimalno prenosivi, ali njihove dimenzije ograničavaju korisničko iskustvo. Sama „snaga“ sklopovlja postaje sve veća, međutim još je prilično udaljena od PC računala. Najveća prednost pametnih telefona je njihova svestranost, jer u današnje vrijeme možete ih koristiti za komunikaciju, fotografiranje, navigaciju, slušanje glazbe, surfanje internetom, snimanje videa, uređivanje dokumenata, kupovanje u online trgovinama i još mnogo toga – impresivno za uređaj koji stane u džep.

Tableti su relativno novi uređaji, nastali kako bi popunili vakuum između najvećih pametnih telefona i najmanjih laptopa. Činjenica je da dimenzije zaslona pametnih telefona nisu naročito ugodne za korištenje, čemu svjedoči i stalno povećanje istih sa svakom novom generacijom uređaja. Tableti generalno posjeduju sve karakteristike pametnih telefona uz veće dimenzije zaslona. Sličnost je tolika da se u najvećoj mjeri koristi isto sklopovlje i isti operativni sustavi, pa je i korisničko iskustvo jako slično. Veći ekrani omogućavaju ugodnije surfanje, gledanje filmova ili čitanje e-knjiga te kupovanje u online trgovinama, ali logično i povećavaju dimenzije samog uređaja.

Odabir između tableta i pametnog telefona uvelike ovisi o tome kakve uređaje već posjedujete. U slučaju da već imate mobilni telefon tablet bi možda mogao biti bolji izbor. Posjeduje sve funkcionalnosti pametnog telefona, ali pruža bolje multimedijalno iskustvo zahvaljujući većem zaslonu. Ukoliko vam nije praktično nositi više od jednog uređaja ili ste stalno u pokretu, smartphone će biti bolji izbor za vas. Naravno, ako imate želju i sredstva da posjedujete oba uređaja to bi bilo i najsretnije rješenje.

Ako tražite idealan mobitel ili tablet za sebe, koji odgovara cijenom i performansama, svakako posjetite www.ekupi.hr, internet trgovinu u kojoj možete naći široku ponudu kvalitetnih mobilnih uređaja s cijenama prihvatljivim za svakog kupca. Cijeli asortiman eKupi tablet računala i mobitela pronađite ovdje, a od trenutne akcijske ponude izdvajamo i preporučamo:

Beex E2 tablet odličnih performansi s cijenom 799,00 kn samo na eKupi. Krasi ga ekran veličine 7.85“, memorija od 8GB, Dual Core procesor, operativni sustav Android 4.2 te uz njega dobivate i 150 GB prostora na Cloudu na godinu dana.

Beex M1D mobitel s cijenom 499,00 kn zanimljiv je primjerak, što zbog cijene, što zbog svojih performansi: 4“ zaslon, Android 4.2, 2 GB memorije, MTK Dual Core 1 GHz procesor, 2MPX kamera i 150 GB prostora na Cloudu na godinu dana.

Beex kao novi brand tableta i pametnih telefona prisutan je u regiji od studenog prošle godine. Beex uređaje karakterizira dobar omjer cijene i performansi. U ponudi se nalaze vrlo pristupačni uređaji već od 399,00 kn, a isto tako i tablet uređaji sa IPS displejom, ugrađenim 3G modemom i kvalitetnom metalnom kućištem.

Cijelu ponudu Beex uređaja možete pronaći ovdje.

Za one koji još ne znaju, eKupi je najveća regionalna internet trgovina koja na jednom mjestu nudi odlične cijene i akcije, široki asortiman proizvoda, jednostavnu i sigurnu kupnju, različite načine plaćanja, pouzdanu dostavu, dodatne usluge.

Dobrodošli ste pogledati ostatak ponude, gdje ćete naći i još nešto što vam treba.

Za sva pitanja i pomoć, eKupi je dostupan telefonski, putem e-maila info@ekupi.hr te na online chatu i društvenim mrežama Facebook, Google+ i Twitter.

Više o eKupi saznajte na www.ekupi.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr