JOŠ ZABAVNIJE DOPISIVANJE

Korisnici jedva dočekali novosti na WhatsAppu, sad imaju novu opciju za 'osjetljiv sadržaj'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Korisnici jedva dočekali novosti na WhatsAppu, sad imaju novu opciju za 'osjetljiv sadržaj'
04.08.2021.
u 15:30
Facebook je napomenuo da će prijavljene slike postati vidljive WhatsAppu.
Pogledaj originalni članak

Korisnici WhatsAppa konačno su dočekali novu funkciju u svojoj omiljenoj aplikaciji za dopisivanje. Riječ je o samobrišućim fotografijama koja će korisnicima postati dostupna u sklopu nove nadogradnje.

Facebook je spomenutu funkciju dugo najavljivao, a ona znači da će se fotografije i videi brišu nakon što su jednom pogledane. Službeno ime za novu značajku je ‘view once’ , a korisnicima omogućava slanje fotografija i videa koje se može pogledati samo jednom prije nego što nestanu, prenosi Endgadget.

Riječ je o funkciji koja je već viđena u Messengeru i Instagramu, tako da s te strane i nije riječ o nekog novosti. Funkcionira vrlo jednostavno. Kad god šaljete fotografiju u WhatsAppu u polju za tekst imat ćete ikonicu zaokruženog broja jedan. Nakon što ju pritisnete aktivirat ćete ‘view once’. 

To znači da svima kojima želite možete poslati sadržaj osjetljive prirode, kao što su lozinke. 

Ovakve slike i videi se ne mogu spremiti na uređaj, no nužno je navesti kako primatelj može snimiti sliku ekrana.  Facebook je napomenuo da će prijavljene slike postati vidljive WhatsAppu.

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.