Kupio udio u Gtokenu

Manny Pacquiao je postao tehno investitor

Foto: Reuters/Pixsell
Mayweather, Pacquiao
Foto: Reuters/Pixsell
Mayweather, Pacquiao
Foto: Reuters/Pixsell
Mayweather, Pacquiao
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Manny Pacquiao vs Timothy Bradley
Foto: Reuters/PIXSELL
Manny Pacquiao
07.06.2016.
u 15:05
Vjerujem da Gtoken tim ima poseban fajterski duh i da želi postati jak globalni igrač na gaming tržištu te sam ponosan što mogu biti dio tog tima - kazao je Pacquiao.
Pogledaj originalni članak

Manny Pacman Pacquiao, svjetski poznati filipinski, sada umirovljeni boksač, odlučio je investirati svoju zaradu. Tako je kupio udjel u gaming tvrtki Gtoken, čije je sjedište u Singapuru. Pacquiao je objavio da je kupio značajan udio u tvrtki koja proizvodi igre za mobitele. Kompanije je procijenjena za 60 milijuna dolara vrijednosti.

- Kao svjetski prvak i profesionalni sportaš i borac cijelog života znam kako izgleda odricanje ne bi li se uspjelo na globalnoj sceni. Vjerujem da Gtoken tim ima poseban fajterski duh i da želi postati jak globalni igrač na gaming tržištu te sam ponosan što mogu biti dio tog tima - kazao je Pacquiao koji je trenutačno drugi na Forbesovoj listi najbogatijih sportaša odmah iza glavnog mu konkurenta boksača Floyda Mayweathera.

Usto se pridružio sve većoj listi sportaša koji investiraju u tehno kompanije poput Davida Beckhama, engleskog nogometaša koji je investirao u MyEye, konkurenta Periscopea. Shaquille O'Neal, košarkaš primjerice, investirao je u Google još prije IPO-a, odnosno javne ponude dionica (2004.).

>>Manny Pacquiao: Ako dozvolimo istospolne brakove bit ćemo gori od životinja!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.