natjecanje studenata

Na ovogodišnjem TVZ Mobile Challenge Cupu čak 252 sudionika

Foto: Tehničko Veleučilište u Zagrebu
Na ovogodišnjem TVZ Mobile Challenge Cupu čak 252 sudionika
13.04.2015.
u 16:54
Treću godinu zaredom održava se natjecanje i edukacija "TVZ Mobile Challenge Cup" studenata Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu u izradi aplikacija na mobilnim platformama
Pogledaj originalni članak

Treću godinu zaredom održava se natjecanje i edukacija "TVZ Mobile Challenge Cup" studenata Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu u izradi aplikacija na mobilnim platformama.

Ove je godine prijavljeno 252 sudionika lpko si se jesenas i zimus školovali, a od 18. ožujka oformili su timove te pripremaju svoja rješenja na temu: Tehnologijom do utopije - moderna rješenja za društvene probleme.

Natjecatelje prati desetak vodećih hrvatskih tvrtki i udruga (Citus, codeanywhere, drap, IN2, Infinum, Megatrend, Minus5, Mobendo, mstart, Pet Minuta, SPAN, Trilix, UX Passion, ZIP i RaZa) kroz predavanja koja su im održali i savjetima te mentroriranju koje im nude ovu srijedu.

Naime, u srijedu 15. travnja u 18.30 sati u ZIP-u, Remetinačka cesta 7, održat će se predstavljanje natjecatelja koji su napravili već dobar dio svoje aplikacije pred zainteresiranim partnerima.

Oni će u samo 90 sekundi, u pravom pitching izazovu predstaviti svoju ideju, razradu, dileme i zatražiti savjete ili podršku u vidu mentoriranja, a partneri će ih imati priliku upoznati iz prve ruke i podržati ih bilo savjetima na ovom druženju ili i tijekom slijedeća dva tjedna ukoliko nađu neki zajednički interes. Bilo za temu, tim ili istaknute pojedince.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.