TRIDENT ICENI

Najbrži i najučinkovitiji dizelaš za 116.800 eura

Foto: Trident
Trident Iceni
Foto: Trident
Trident Iceni
Foto: Trident
Trident Iceni
Foto: Trident
Trident Iceni
08.05.2014.
u 09:45
Iceni postiže maksimalnu brzinu od 305 kilometara na sat
Pogledaj originalni članak

Trident, britanska marka sportskih automobila, objavila je da će svoj novi sportski dvosjed Iceni ponuditi globalno. Dakle, bit će dostupan u prodajnim salonima diljem svijeta.

Iceni je, inače, najbrži i najučinkovitiji dizelski automobil na svijetu. Postiže maksimalnu brzinu od 305 kilometara na sat, a s jednim spremnikom goriva može prijeći 3218 km. Uz objavu o globalnoj rasprostranjenosti, proizvođač je predstavio i dva nova modela - Iceni Magna i Iceni Venturer. Sva tri ponuđena modela imaju isti agregat pa i specifikacije.

Sportski automobili upečatljivih linija prodavat će se po cijeni od 116.800 eura. Lista čekanja već postoji, a kapacitet proizvodnje je ograničen.

>> Novi dizelski motor sa 150 KS

>> Dizelaš od 181 KS troši 3,8 litara i ispušta 99 g/km CO2

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KL
KLiKzg
10:55 09.05.2014.

dva rezervoara i pređeš Australiju! :D