Promo

Obavite ugodnu kupovinu božićnih poklona, uz povoljne cijene!

Foto: PR FOTO
Obavite ugodnu kupovinu božićnih poklona, uz povoljne cijene!
VL
Autor
PR Članak
21.11.2013.
u 15:45
Extreme Digital je jedan od najznačajnijih Internet trgovina u Srednjoj Europi.
Pogledaj originalni članak

Pronađite idealan božićni poklon za Vaše najmilije na Internet stranici Extreme Digitala: www.edigital.hr

A za čitatelje Večernjeg lista Extreme Digital nudi posebne pogodnosti! Kod za ostvarenje popusta možete pronaći na oglasu koji okružuje ovaj članak.

Extreme Digital je jedan od najznačajnijih Internet trgovina u Srednjoj Europi. Široki asortiman proizvoda dostupan je u trgovini te putem online prodaje od sada i na području Hrvatske. Proizvodi iz bogate ponude Extreme Digitala po iznimno pristupačnim cijenama prepoznati su od strane kupaca te se dnevno zaprimi više stotina narudžbi.

Bez stajanja u redovima i lutanja po trgovinama, odaberite www.edigital.hr, naručite željene proizvode te ih preuzmite u trgovini u Importanne Galeriji ili isti mogu biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu putem dostave.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr