Promo

Sancta Domenica otvorila Panasonic e-Store

Foto:
Panasonic (1)
Foto:
Panasonic (1)
Foto:
Panasonic (1)
VL
Autor
PR Članak
05.06.2012.
u 08:45
Panasonic e-store je pored Sony-a i Samsung-a, treći web shop!
Pogledaj originalni članak

Sancta Domenica, otvaranjem Panasonic e-store web shopa zaokružuje priču, tako da svojim kupcima nudi web kupnju za sva tri branda.
Ono što možete očekivati na Panasonic e-store je sigurnost kupnje, odličnu ponudu Panasonic artikala, novitete iz Panasonic svijet i besplatnu dostavu u promotivnom razdoblju do 10.06. za cijelu Hrvatsku.

Nakon osam godina uspješnog poslovanja Sony Centera i tri godine Samsung Brand Store-a, Sancta Domenica je proširila i unaprijedila svoje poslovanje otvorenjem prvog Panasonic Store-a u Hrvatskoj.

Panasonic Store svečano je otvoren u ožujku 2012. godine u West Gate Shopping City-ju kao prvi specijalizirani monobrand dućan dizajniran po svjetskim standardima. Panasonic je tvrtka koja je na globalnoj razini posvećena borbi za održivu budućnost planeta i njegovih stanovnika te posluju u skladu s izrekom "ljudi ispred proizvoda". Poslovna vizija Panasonica je dati doprinos umreženom i sveprisutnom društvu koje postoji u skladu s globalnim okolišem dok u isto vrijeme nastoji svojim idejama olakšati vaš život.

Panasonic Store predstavlja ekskluzivan i kompletan asortiman Panasonic proizvoda te kupcima i ljubiteljima elektronike nudi najbolju uslugu na najvišem nivou.  Po prvi puta u Hrvatskoj možete pronaći cjelokupni asortiman Panasonic proizvoda na jednom mjestu, a samim time dućan sadrži i neke ekskluzivne proizvode, primjerice nove generacije televizora i Lumix fotoaparata koji se mogu naći samo u Panasonic Store-u.

Osim ekskluzivne i bogate ponude Panasonic proizvoda, kupce očekuju prigodni popusti i akcije kao što su 5 godina jamstva na sve Full HD 3D televizore, a povodom promocije nove generacije televizora koja je upravo pristigla u naše dućane. Panasonic store je jedini monobrand store u Hrvatskoj koji u potpunosti slijedi trendove, i ide u korak sa nadolazećim tehnologijama, zato je uvijek u prednosti ispred ostalih.

Ljubazno osoblje Sancta Domenice je educirano i upućeno u sve što se trenutno nudi na svjetskom tehnološkom tržištu i sa zadovoljstvom će vas informirati o bilo kojem proizvodu i njegovim mogućnostima, te vam ponuditi upravo ono što vam treba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr