Nova aplikacija

Večernji list odsad i na Android pametnim telefonima

Večernji list odsad i na Android pametnim telefonima
25.03.2011.
u 14:12
Tekstove možete jednostavno poslati na svoj Facebook ili Twitter profil i pritom dodati i svoju poruku. Aplikacija omogućuje gledanje fotogalerjia i videa iz članka
Pogledaj originalni članak

Večernji list od sada prvi put možete čitati i u posebno dizajniranoj aplikaciji za Android telefone. Večernji Lite aplikacija, koju je izradio Institut za elektroničko poslovanje., omogućuje iznimno brzo i jednostavno učitavanje te prelistavanje najnovijih i najvažnijih vijesti iz Hrvatske i svijeta, koje svakodnevno prati više od 160.000 korisnika portala Vecernji.hr.

Tekstove možete jednostavno poslati na svoj Facebook ili Twitter profil i pritom dodati i svoju poruku. Aplikacija omogućuje gledanje fotogalerija i videa iz članka.

Velika je prednost našeg novog servisa što za nove sadržajne kategorije ne trebate preuzimati update aplikacije.

Lite verzija je besplatna, a možete je pronaći u Android trgovini

Ako čitate ovu vijest s Android uređaja, možete direktno instalirati klikom na ovaj link.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SI
sinaj
14:49 25.03.2011.

Oooo, pa ovaj se članak može komentirati!!! Samo da kažem da ovu mogućnost neću iskoristiti i da nikada neću kupiti VL. U potpunosti podržvam Borisa Trupčevića, predsjednika uprave VL u njegovoj namjeri da obespravi svoje novinare. Oni ljude obespravljuju svak dan, čitateljima ne daju da komentiraju štrajk u VL, svakodnevno plasiraju dezinformacije...Trupčeviću, živio ti nama sto godina

DU
Deleted user
16:58 25.03.2011.

A ja u potpunosti podržavam upravu večernjega da novinare obesprave. Svi novinari u ovoj državi služe da promoviraju političare i to ne samo u ovom listu nego i na ostalim portalima, tv-kućama, i raznim pisanim medijima. Pa ako vi novinari zdušno pomažete lopove političare, onda niste drugo ni zaslužili nego da vas se iskorištava. A što se tiče uprave večernjeg samo naprijed vi ste tu da zarađujete pare to je bit demokracije zar ne.

ZA
zagabria1
17:06 25.03.2011.

u doba brzog prijevoza avionom oni obavještavaju ljude da mogu ići biciklom. VL kasnite, samo kaj vi to ne kužite