SMARTFLIPPER

Želite li svoj iPod ili iPhone pretvoriti u pravi fliper?

Foto: New Potato
Želite li svoj iPod ili iPhone pretvoriti u pravi fliper?
27.08.2010.
u 14:03
Pomoću jednostavnog dodatka koji se kao plastični okvir stavlja oko telefona, oni koji osjećaju nostalgiju za pravim, fizičkim tiltanjem mogu Appleove proizvode pretvoriti u pravi pravcati minifliper.
Pogledaj originalni članak

Za nepunih četrdeset dolara (39.99) od tvrtke New Potato možete kupiti okvir za minifliper, ili bolje rečeno iFliper budući da se okvir može staviti na iPhone i iPod. U cijenu je uračunat i download igrice fliper za iPhone (ali telefon mora biti otključan da bi prihvatio tu aplikaciju).

Inače, kao inspiracija za taj proizvod ljudima iz "Novog krumpira" sigurno je poslužila prvotravanjska šala s oglasom o dodatku koji iPad može pretvoriti u konzolu za arkadne igre. No, za razliku od zafrkancije s iPadom, iFliper se zbilja nudi na tržištu. A i svjetla na ploči uistinu zasvijetle kad je više kuglica u igri.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
Sankotronic
18:36 27.08.2010.

Ma nije to ništa. Na iPadu ima prava flipper igrica i nisu joj potrebni nikakvi plastični dodaci da bude igriva. Dapače, dovoljno se udobno smjestiti na kauču i zabava može početi. iPad je do sada najbolji uredjaj od mnogih na kojima sam imao prolike raditi ili se igrati. I ovaj komentar napisan je na njemu sa virtualnom tipkovnicom i super je.