Promo

BPS Resolver i S&T sklopili strateško partnerstvo

Foto: arhiv VL
BPS Resolver i S&T sklopili strateško partnerstvo
VL
Autor
PR Članak
16.11.2010.
u 15:08
S&T ojačava poziciju vodećega regionalnog pružatelja poslovnih rješenja
Pogledaj originalni članak

BPS Resolver i S&T potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu. S&T će kao platinasti partner, u suradnji s BPS Resolverom, pružati inovativna integrirana rješenja za korporativno upravljanje, upravljanje rizicima, sukladnost, reviziju, mjerenje učinkovitosti procesa i kontroling velikim tvrtkama  u istočnoj Europi te njemačkom govornom području (Njemačka, Austrija i Švicarska).

Zajednički napori dviju vodećih tvrtki fokusirat će se na ispunjavanje rastućih zahtjeva korisnika u financijskom, telekomunikacijskom i energetskom sektoru.

- S&T ojačava poziciju vodećega regionalnog pružatelja poslovnih rješenja pomažući korporacijama u provedbi buduće konsolidacije i integracije raznovrsnih skupina aktivnosti vezanih uz upravljanje, rizike i sukladnost te rješavanju postojećih problema korištenjem najnaprednijih znanja i tehnologija - izjavio je Peter Trawnicek, član uprave S&T-a.

- Cilj BPS Resolvera je pružiti sveobuhvatna softverska rješenja za korporativno upravljanje, upravljanje rizicima i sukladnost organizacijama širom svijeta. Šireći našu  prisutnost na europsko tržište, strateško partnerstvo sa S&T-jem omogućit će nam korištenje širokog iskustva i umijeća S&T-ja u odnosima s korisnicima na međunarodnoj razini i pružanju najboljih svjetskih rješenja - rekla je Tricia Kelly, direktorica za globalna partnerstva iz BPS Resolvera.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr