Dnevni pregled

Crobexi pali, Đuro Đaković dobitnik dana

Foto: Tatjana Tadić/PIXSELL
Crobexi pali, Đuro Đaković dobitnik dana
09.01.2015.
u 19:55
Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je porastao za 0,01 posto a CROBIStr za 0,03 posto.
Pogledaj originalni članak

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan završili u crvenom; CROBEX je pao za 0,54 posto na 1.772,13 bodova dok je CROBEX10 umanjen za 0,60 posto na 1.020,10 boda.
Sektorski indeksi dan su završili u rasponu od +1,79 posto koliko je zabilježio CROBEXindustrija do -1,93 posto koliko je pao CROBEXkonstrukt.

Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je porastao za 0,01 posto a CROBIStr za 0,03 posto, piše portral hrportfolio.hr.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi bilježi veliki pad u odnosu na jučer i to za 14,3 milijuna kuna te je iznosio gotovo 10,00 milijuna kuna. Milijunski promet evidentirala su tri izdanja a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +19,64 do -2,75 posto.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

>> Sva najlikvidnija izdanja porasla

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.