kadrovske promjene

Dijana Hrastović zamijenila Danielu Roguljić Novak u Upravi Zagrebačke banke

Foto: PR FOTO
Dijana Hrastović zamijenila Danielu Roguljić Novak u Upravi Zagrebačke banke
04.01.2016.
u 12:25
Hrastović je profesionalnu karijeru započela u Zagrebačkoj banci 1995. godine u odjelu Upravljanja rizicima, a od tada je obavljala niz dužnosti unutar Banke i UniCredit grupe.
Pogledaj originalni članak

Dijana Hrastović preuzela je od 1. siječnja ove godine poslove upravljanja Maloprodajom u Upravi Zagrebačke banke, nakon odlaska dosadašnje članice Uprave Daniele Roguljić Novak, izvijestili su iz Zagrebačke banke.  

Dijana Hrastović do početka ove godine bila je članica Uprave zadužena za Podršku bankarskom poslovanju, a nakon odlaska Daniele Roguljić Novak preuzela je upravljanje poslovima Maloprodaje. Podrška bankarskom poslovanju, pak, od 1. siječnja je u nadležnosti je zamjenika predsjednika Uprave Romea Colline.

Hrastović je profesionalnu karijeru započela u Zagrebačkoj banci 1995. godine u odjelu Upravljanja rizicima, a od tada je obavljala niz dužnosti unutar Banke i UniCredit grupe.

Tijekom karijere Hrastović je tako bila direktorica odjela Razvoja proizvoda, potom regionalna direktorica u Maloprodaji, pa zamjenica direktorice Maloprodaje, direktorica Regije Zagreb jug te direktorica Obiteljskog bankarstva u Maloprodaji.

Slijedi prelazak u Bank Austriju – diviziju Srednje i istočne Europe, prvo na mjesto direktorice Marketinga i segmenata u Maloprodaji za regiju Srednje i istočne Europe, a nakon toga preuzima funkciju direktorice Upravljanja zemalja u razvoju, s glavnim fokusom na tržišta Češke i Slovačke i projekt spajanja dvije banke, da bi od 2013. obavljala i funkciju direktorice Marketinga i segmenata u UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia u Češkoj. 

>>Zaba od 1. siječnja snižava kamatne stope na kredite građanima

>>Zaba u minusu otprilike 400, PBZ 200 mil. kn 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.