PROMO

Valpovačka poduzetnica svojim suvenirima osvojila nagradu za najbolji županijski projekt

Foto: Promo
Darija Perošević
Foto: Promo
Poduzetnica Darija Perošević s predstavnikom Coca-Cole Adria
Foto: Promo
Darija Perošević
Foto: Promo
Darija Perošević
Foto: Promo
Darija Perošević
Foto: Promo
Darija Perošević
03.12.2019.
u 11:21
Poslovanje je započela malim šokačkim šeširićima za boce, a danas u svom asortimanu ima 20-ak proizvoda
Pogledaj originalni članak

Darija Perošević dobitnica je nagrade za Širenje palete suvenira koji promiču tradiciju Slavonije kao najbolji županijski projekt koja joj je dodijeljena na završnoj konferenciji projekta „Ženska perspektiva“ u Osijeku. Darija Peroševic živi u Valpovu, Osječko-baranjskoj županiji i vlasnica je Domaće radinosti "Peroševic“ koja se bavi izradom suvenira i poslovnih poklona. Darija je majka troje djece Marka, Marije i Luke i kao samohrana majka započela je svoju poduzetničku priču: „ Poslovanje sam započela malim šokačkim šeširićima za boce, koji su vremenom postali moji mali ambasadori diljem svijeta. Sada u svom asortimanu imam 20 - tak proizvoda, no uvijek se rađaju nove ideje,a s njima i novi proizvodi jer svoje proizvode prilagođavam osluškujući potrebe tržišta“.

Foto: Promo
Poduzetnica Darija Perošević s predstavnikom Coca-Cole Adria

2018. šalje svoje motivacijsko pismo sa željom da se aktivno uključi u projekt Ženska perspektiva i u njemu izražava žalost zbog cjelokupne gospodarske situacije u Slavoniji koja se odražava i na njezino poslovanje riječima:“nažalost ni nakon četiri i po godine poslovanja nemam stalno tržište koje bi mi dalo sigurnost i normalnu obiteljsku egzistenciju, nego je to svakodnevna borba, prodaja na sajmovima, koja nije ni približno dostatna“. Marljivo i uporno prati seminare i treninge poduzetničkih vještina i osobnog osnaživanja kao sudionica projekta te ističe kako joj se otvorila suradnja sa ostalim poduzetnicama, kako su se zbližile kroz ciklus edukacija s izuzetno kvalitetnim predavačima od kojih su puno naučile: „Ponosna sam što sam dio ovog projekta punog pozitivne energije i podrške u našem poslovanju, koja mi je itekako potrebna“. 

Foto: Promo
Darija Perošević

Treninzi i mentorstvo u digitalnom marketingu pomogli su Dariji da proširi svoje tržište tako da se njezini suveniri i rukotvorine nalaze na Facebook stranici Domaća radinost Perosevic, kao i na Instagram gdje se oglašava. Osluškivati potrebe kupaca - Darija odgovara suvenirima po želji personalizirani sa željenim natpisom koji klijent želi, ovisno o prigodi - rođendani, setovi za kumove, bočice za svatove. 

Projekt Ženska perspektiva financira The Coca-Cola Foundation

Pogledajte na vecernji.hr