kupljen udio Sberbanka

Fortenova: Nemamo službenu informaciju da je došlo do promjene vlasništva

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Agrokor od danas posluje kao Fortenova grupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Jastrebarsko: Prezentacija poslovanja i budućih planova Fortenova grupe u tvornici Jana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Građani pohrlili u Sberbanku, rusku banku koja se našla na udaru američkih sankcija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Građani pohrlili u Sberbanku, rusku banku koja se našla na udaru američkih sankcija
03.11.2022.
u 15:57
Još nema službenih informacija ni da je dovršen KYC proces kod Krolla, koji je depozitar i raspolaže s prenosivim obveznicama, odnosno, samo se preko njega može osvariti prijenos vlasništva
Pogledaj originalni članak

Nemamo službenu informaciju da je došlo do promjene vlasništva – kazali su danas iz Fortenova grupe, nakon što se Sberbanka oglasila o prodaji svojih udjela Fortenovi.

Udio Sberbanka od 43,4% kupio je, kako je priopćeno, Saif Alketbi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a prodaja je dovršena 31. listopada 2022. u skladu sa svim međunarodnim pravilima i standardima. Sber je primio cjelokupni iznos za svoj udio, više nije nije dioničar Fortenove i nije s njom povezan, ali joj želi daljnji uspjeh u razvoju na međunarodnom tržištu, naveli su iz te ruske banke.

Neslužbeno međutim, doznajemo kako čelnici Fortenove još nisu dobili službeno pismo kojim im se obraća investitor iz UAE, niti imaju službenih informacija da su Rusi podnijelu ostavke u Nadzornom odboru Fortenove.

Isto tako, još nema službenih informacija ni da je dovršen KYC proces kod Krolla, koji je depozitar i raspolaže s prenosivim obveznicama, odnosno, samo se preko njega može osvariti prijenos vlasništva.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HR
hrza
12:45 07.11.2022.

DOSTA više fortranja sa fortenovom. !!!!!!!

CA
cavecanem
16:06 03.11.2022.

Ivice sve ti je oprošteno. Vrati se