PROMO

Kongresni centar Forum Zagreb - od srdačne dobrodošlice do besprijekorne usluge

Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb
Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb
Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb
Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb
Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb
01.03.2018.
u 10:40
Prostirući se na 1.300 m2, Forum Zagreb nalazi se u samom ekonomskom i poslovnom srcu Zagreba gdje su gradski parking, podzemna garaža, trgovine, restorani i prekrasno uređeni park detalji koji čine razliku.
Pogledaj originalni članak

Priča Kongresnog centra Forum započela je prije 6 godina kada se smjestio u poslovnom centru Green Gold. Uz potpunu posvećenost svakom klijentu danas nudi profesionalnu uslugu, od planiranja do realizacije svih vrsta poslovnih i društvenih događanja. Ljubazno osoblje i topla dobrodošlica, zadovoljstvo klijenata i uspjeh događanja na prvom su mjestu.

Prostirući se na 1.300 m2, Forum Zagreb nalazi se u samom ekonomskom i poslovnom srcu Zagreba gdje su gradski parking, podzemna garaža, trgovine, restorani i prekrasno uređeni park detalji koji čine razliku. U samom Kongresnom centru na raspolaganju je osam višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih kongresnih dvorana koje su opremljene modernom tehnologijom, zvučno su izolirane i klimatizirane.

Stručno osoblje Foruma uvijek je na raspolaganju za savjet koju dvoranu odabrati. Za sastanak je idealna dvorana Glagolju, za manji seminar ili radionicu dvorane Az, Buky i Vjedi, a za manju konferenciju dvorana Ljude. Organizirate li pak veću konferenciju, u ponudi su dvorane Zemlji, Reci i Slovo - međusobno odvojene pomičnim stijenama pa se mogu kombinirati i zajedno činiti salu za do 350 sudionika. Dvorane Foruma Zagreb opremljene su velikim prozorskim stijenama koje omogućavaju da događanje bude okupano prirodnim svjetlom, a ne umjetnom rasvjetom koja zamara oči. No, neka događanja zahtijevaju zamračenost prostora, stoga je od iznimne važnosti Forumov podesivi sustav zamračivanja.

Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb

Uz praćenje najnovijih trendova i tehnoloških inovacija, Forum Zagreb osim osnovne kongresne opreme poput kvalitetnih projektora, projekcijskih platna i ploča, razglasa i mikrofona, u potpunosti je pokriven bežičnom internetskom vezom brzine od 50 MBps uz mogućnost postavljanja privatne mreže. Osim toga, na raspolaganju su i oprema za simultano prevođenje, prijenosnu video konferenciju, televoting, mobilne komunikacijske platforme te interaktivni zaslon osjetljiv na dodir. Kako bi poslovno događanje proteklo besprijekorno od početka do kraja, omogućeno je brendiranje tvrtke u prostorima centra, postavljanje reklamnih materijala, dekoriranje dvorana, lounge namještaj, ukrašavanje cvjetnim aranžmanima, fotografiranje, audio-video snimanje te najam štandova. Posebnost u ponudi dakako čini i besplatno oglašavanje te promocija događanja na webu i društvenim mrežama Foruma Zagreb. A s daškom poslovne elegancije, prostrana blagovaonica uz kvalitetan catering prava je oaza za doručak, pauze za kavu, ručak ili večeru.

Foto: Promo
Kongresni centar Forum Zagreb

Dugogodišnje iskustvo u kongresnoj industriji čini Forum Zagreb prepoznatim stručnim savjetnikom za organizaciju svih vrsta poslovnih i društvenih događanja. Savjet oko odabira dvorane, njenog postava i uređenja, kao i savjet prilikom odabira audio-vizualne opreme, tehnologije, programa lojalnosti za vjerne klijente i vrste pauza – samo su neke od brojnih pogodnosti.

Postanite dio priče Foruma Zagreb i uvjerite se u kvalitetnu, brzu i učinkovitu uslugu u svakom trenutku - i to sve uz srdačan osmijeh. I za kraj, ali ništa manje važno, Forum Zagreb pruža odličan omjer cijene i pruženih usluga, dok suradnja s renomiranim partnerima osigurava dodatnu kvalitetu koju su prepoznali brojni zadovoljni klijenti.

Pogledajte na vecernji.hr