Agro Oskar

Kotlovina i čobanac, Lado i klapa Stine – sve to čeka najbrže među vama na dodjeli Agro Oskara

Kotlovina i čobanac, Lado i klapa Stine – sve to čeka najbrže među vama na dodjeli Agro Oskara
09.10.2019.
u 16:43
Prijavite se i osvojite ulaznice za dodjelu nagrada najboljim hrvatskim OPG-ovima
Pogledaj originalni članak

60 najbržih čitatelja može u povodu 60. obljetnice Večernjeg lista osvojiti ekskluzivan ulazak na veliku i svečanu dodjelu Agro Oskara! Pridružite nam se na dodjeli nagrade za najbolji hrvatski OPG koju organiziramo u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede.

Koji su najbolji OPG-ovi ove godine, doznat će se ovoga petka 11. listopada na svečanosti u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, kada će deveteročlani žiri objaviti ime dobitnika.

Dodjela Agro Oskara bit će emitirana na Drugom programu HRT-a u subotu 12. listopada od 17.50 sati. Program vode Uršula Tolj i Mario Sedmak, a prisutne će zabavljati ansambl Lado, ženski vokalni ansambl Zwizde i klapa Stine.

Čekamo vas u petak u 18.30 u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica. Program traje do 20.40, nakon čega ćete uživati u kotlovini i čobancu te razgledati štandove svih prijavljenih OPG-ova.

Da biste prisustvovali, samo upišite svoje podatke u obrazac. No požurite se jer će samo 30 najbržih čitatelja osvojiti po dvije ulaznice.

Fill out my online form.
SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr