Promo

Ljetni posao iz snova vas čeka...

Foto: PR FOTO
Agencija EX-ALTO
Foto: PR FOTO
Agencija EX-ALTO
Foto: PR FOTO
Agencija EX-ALTO
Foto: PR FOTO
Agencija EX-ALTO
VL
Autor
PR Članak
23.02.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Agencija EX-ALTO je upravo već petnaestu sezonu zaredom raspisala natječaj za poslove turističkih animatora, sportskih demonstratora, promotora i hostesa.

Svi koji planiraju spojiti ugodno s korisnim pa ljeto provesti radeći na nekoj od najatraktivnijih jadranskih destinacija u ritmovima zumbe, pilatesa ili salse, natjecateljskog su duha vješti javnim nastupima i stranim jezicima ili posjeduju vještine organiziranja sportskih natjecanja svakako ćete imati izvrsne šanse za dobiti priliku za ljetni posao iz snova.

U agenciji su osobitu pažnju ove godine posvetili upravo potrazi za svima koji su voljni znanje i ljubav prema glazbi, kreativnim radionicama i sportu prenijeti na druge u vođenju dječjih programa i radu s najmlađima.

Idealni kandidati za ljetni posao iz snova jesu mlade, kreativne, komunikativne osobama sa znanjem barem dva strana jezika koje se žele okušati u turizmu, marketingu i organizaciji događanja. Svi koji se prepoznaju u opisu iz natječaja i žele doživjeti nezaboravno ljeto pozvani su poslati svoj životopis: posao@ex-alto.hr.

Pogledajte na vecernji.hr