otvaranje ponuda

Ministarstvo: Jedna ponuda za savjetnika za privatizaciju HPB-a

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Ministarstvo: Jedna ponuda za savjetnika za privatizaciju HPB-a
21.08.2012.
u 19:31
Ministarstvo financija najkasnije u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda donijet će odluku o odabiru ili odluku o poništenju
Pogledaj originalni članak

U prostorijama Ministarstva financija održano je javno otvaranje ponuda u otvorenom postupku javne nabave za usluge savjetnika za privatizaciju Hrvatske poštanske banke, objavilo je ministarstvo na svojim internetskim stranicama.

Do krajnjeg roka za dostavu ponuda koji je istekao danas u 12 sati primljena je jedna ponuda u skladu s uvjetima i zahtjevima iz dokumentacije za nadmetanje. Ponudu je predala zajednica ponuditelja koju čine KPMG Croatia d.o.o. iz Zagreba, KPMG Advisory Ltd. iz Budimpešte i Šavorić&Partneri, odvjetničko društvo d.o.o. iz Zagreba.

Osim toga, do isteka roka za dostavu ponuda u Ministarstvu financija primljena je još jedna ponuda koja nije otvorena jer nije bila dostavljena u skladu sa zahtjevima iz dokumentacije za nadmetanje, odnosno na vanjskom omotu u kojem je dostavljena ponuda nisu bile navedene oznake izgleda propisanog dokumentacijom za nadmetanje.

Nakon pregleda i ocjena primljene ponude Ministarstvo financija najkasnije u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda donijet će odluku o odabiru ili odluku o poništenju, istaknuli su iz ministarstva.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
20:19 21.08.2012.

sramota, moju ponudu su odbacili.. a radi čega?! to što sam ja na vanjskoj kuverti pisao tahoma fontom?! pa zašto bi baš ja morao to napisati curier new fontom?!!! radi neke stare babuskare u ministarstvu, koja osim svoje pisaće mašine iz 1959-e ne prizna ništa drugo?!! dao sam super ponudu, niti cijeli milijun eura, plus pdv. i sad su oni odabrali tamo nekog...iz budimpešte! sigurno je taj bio savjetnik i za inu, tj. mol! naravno da ću se žaliti! ne želim izgubiti šansu sudjelovati u još jednoj pljački, želim da se moje ime veže uz.. račun na kajmanima, jako dugo godina! :)

MR
mrAntonio
09:25 22.08.2012.

nek prime sanadera,jedino je on adekvatan za takvo radno mjesto i on zna kako se to radi i čovjek ima iskustva u svemu tome,a vi ostali nemojte ni pokušavat se kandidirat već znate da nemate nikakve šanse...

Avatar seneka
seneka
11:58 22.08.2012.

To sam im i ja mogao napraviti ponudu. Cjena HPB = 1 KUNA plus 25% PDV-A uplatiti u cjelosti u državni proračun. Onda, onoj 4.-ici po 5 mil. eura na račun na Uskršnje otoke, onim 10-ici po 2 mil. na istu adresu. I to bi bilo to. Ja bi za savijet uzeo 350 kuna plus gajbu Pana kao PDV. A ,ONI ĆE IM TO ISTO SAVJETOVATI ZA PUSTE MILIONE. Eto gdje se gubi novac .Na skupe ponuditelje. A mogli su uzeti mene.