Promo

Okrugli stol "Kriza – krv za pravu stvar"

Foto: PR FOTO
Okrugli stol "Kriza – krv za pravu stvar"
VL
Autor
PR Članak
18.05.2015.
u 12:00
Pogledaj originalni članak

Pozivamo vas na okrugli stol s top menadžerima, stručnjacima i znanstvenicima na kojem će se govoriti o tome kako kriza nije samo krvarenje, već i davanje krvi za pravu stvar. Okrugli stol "KRIZA – KRV ZA PRAVU STVAR" u organizaciji DOBA Fakulteta održat će se u srijedu, 20. svibnja 2015. u 17 sati u Hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 296a

Između 20 najvećih poslovnih izazova predviđenih za ljeto 2015., prva se tri odnose na to kako ostati fokusiran na ono najvažnije te kako tražiti i zaposliti top talente, dok se prvih 10 odnose na način kako izgraditi ugled i stvoriti globalno poduzeće.

 Zajedno s posebnim gostima, na okruglom ćemo stolu odgovoriti na pitanja:

  • Što promjene znače za menadžere, direktore, vlasnike?
  • Koje mogućnosti izazovi predstavljaju zaposlenicima i onima koji traže posao?
  • Koji su pravi načini rukovođenja i komunikacije?
  • Kako zaposlenike podučavati novim mogućnostima i kako komunicirati prave vrijednosti?
  • Kako uskočiti u vlak promjena?
  • Kako izbjeći nepotrebne krize i kako ostvariti veći poslovni uspjeh?

 Na okruglom stolu će sudjelovati:

  • Mirna Radošević, predsjednica Uprave i glavni strateg farmaceutske kompanije Salveo za središnju i istočnu Europu;
  • Dr. Ranko Rajović, predsjednik Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa;
  • Aleksandra Kolarić, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću;
  •  Prof. dr. Nikica Gabrić, osnivač i direktor privatne oftalmološke klinike Svjetlost.

Moderatica će biti mag. Natalie C. Postružnik, dvostruka najbolja predavateljica DOBA Fakulteta po izboru studenata, osnivačica i direktorica Nikrmana, voditeljica europskoga projekta Include.All za udrugu Manager Slovenije.

Okrugli stol je besplatan, a broj mjesta je ograničen.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na nina@alert.hr najkasnije do 18. svibnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr