"Quaestus Nekretnine" investirale u peti projekt

"Quaestus Nekretnine" investirale u peti projekt
15.12.2009.
u 13:02
Ovim ulaganjem fond zajedno s partnerima iz tvrtke G-Klasa ulazi u vlasništvo građevinskog zemljišta industrijske namjene u industrijskoj zoni Klinča Sela gdje se planira gradnja modernoga poslovnog parka
Pogledaj originalni članak

"Quaestus Nekretnine" investirale su u peti nekretninski projekt u portfelju fonda, a riječ je o još jednom nekretninskom projektu razvoja industrijske zone, priopćeno je iz fonda. Fond zajedno s partnerima iz tvrtke "G-Klasa“ ulazi u vlasništvo građevinskog zemljišta industrijske namjene u industrijskoj zoni Klinča Sela gdje se planira gradnja modernog poslovnog parka sa svim pratećim sadržajima, a kao odgovor na sadašnju i očekivanu potrebu za modernim prostorima logističke i industrijske namjene s posebnim naglaskom na teretni promet željezničkom prugom.

Industrijska je zona smještena sa sjeverne strane autoceste A1 od Zagreba prema Karlovcu, neposredno pored željezničke pruge. Ovako, zajedno s prvim ulaganjem u poslovnu zonu Rugvica sjever, fond Quaestus Nekretnine strateški se pozicionirao na istočnom i južnom izlazu iz Zagreba u sektoru logistike i prostora industrijske namjene.

Industrijska željeznička pruga s planiranim terminalom za utovar i istovar koji dodiruje zonu, neposredni pristup autocesti, blizina koridora VB te povezanost s morskim lukama na Jadranu i riječnom lukom u Sisku čine industrijsku zonu Klinča Sela superiornom lokacijom za distribuciju robe na području Hrvatske, kao i za potencijalni regionalni distributivni centar.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
13:32 15.12.2009.

Čuvajte boce vina, Škegro je u blizini.