Rajić širi biznis

RALU logistika Luke Rajića vodeća u regiji sa 135 hladnjača

Foto: arhiva vl-a
RALU logistika Luke Rajića vodeća u regiji sa 135 hladnjača
28.10.2010.
u 07:42
RALU logistika uskoro počinje i gradnju velikog RALU logističkog centra koji će, prema najvišim europskim standardima, biti sagrađen na više od 100.000 četvornih metara te osigurati otvaranje dodatnih radnih mjesta.
Pogledaj originalni članak

RALU logistika, koja se bavi pružanjem integriranih logističkih usluga u hladnom lancu, kupnjom i preuzimanjem novih vozila povećala je vozni park na ukupno 135 hladnjača. Time si je tvrtka, još jedna u nizu bivšega kralja mlijeka Luke Rajića, koji u Hrvatskog pokreće nove biznise s generičkim lijekovima, voćem i povrćem..., osigurala vodeću poziciju na regionalnom logističkom tržištu.

RALU logistika trenutačno opskrbljuje svoje klijente sa 100 hladnjača u Hrvatskoj, a isporuka dodatnih 35 već je počela i u sestrinskim tvrtkama u Sloveniji i Srbiji, priopćili su iz te kompanije. Istodobno s povećanjem broja vozila, povećao se i broj zaposlenika. Tvrtka trenutačno ima 170 djelatnika, a do završetka inicijalnog investicijskog ciklusa planira se zapošljavanje do 230 zaposlenika.

U kompaniji tvrde kako su svih planiranih 200 milijuna kuna već uložili u razvoj integrirane logističke usluge, a planirano je i daljnje širenje i razvoj poslovanja te ulazak  na nova regionalna tržišta.

Vlasnik kompanije Luka Rajić kaže kako je iznimno zadovoljan ispunjavanjem obećanog, ali prije svega otvaranjem novih radnih mjesta i doprinosom razvoju domaćeg gospodarstva.

- RALU logistika u zoni Mišička u općini Popovača uskoro počinje i gradnju velikog RALU logističkog centra koji će, prema najvišim europskim standardima, biti izgrađen na više od 100.000 četvornih metara te osigurati otvaranje dodatnih radnih mjesta, izravno u RALU logistici ili neizravno kod domaćih dobavljača koji će sudjelovati u gradnji logističkog centra - istaknuo je Rajić.

RALU logistika uvela  je i ISO 9001:2008 i HACCP standarde te tako postala prva tvrtka u segmentu transporta u Hrvatskoj koja je cijelo poslovanje te sustav kontrole i sigurnosti hrane uskladila s međunarodno priznatim normama.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HE
Henrik14
18:06 14.11.2010.

Milio bih Gn. Rajića da mi se javi, u vezi sa ulaganjem u novu vrstu Vjetroelektrana i Solarnih elektrana koje sam ja izumio. One imaju ugrađene staklenike pa nema gubitka na zemljištu. To bi se trebalo uklopiti u njegove djelatnosti o kojima se piše. Podsječam ga da smo se sreli pred cca 2 tjedna. Zahvaljujem, Marijan Pollak

HE
Henrik14
18:09 14.11.2010.

Ovi komentari su koma, već su mi 4 nestala dok sam ih pisao.... Ja sam izumio novu vrstu Vjetroelektrana i Solarnih elektrana koje mogu spasiti Hrvatsku i ostali Svijet jer bi cijena steruja bila 10 Eura po MWh. Treba mi netko kao Gn. Rajić da uloži samo 50 000 Eura....