kraj dijela biznisa?

Studenac preuzima 14 Kerumovih samoposluga?

Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Studenac preuzima 14 Kerumovih samoposluga?
08.10.2012.
u 17:41
Budući da je nakon posljednje rasprodaje Kerumu preostalo 25 trgovina, nakon ove rasprodaje preostat će mu njih desetak, a kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija i one su ili već promijenile vlasnika ili bi to mogle učiniti
Pogledaj originalni članak

Prema neslužbenim informacijama, Kerum je poradao većinu svojih samoposluga, a možda čak i sve njih, piše Slobodna Dalmacija. Omiški Studenac čiji je vlasnik Josip Milavić postati će vlasnik 14 Kerumovih samoposluga.

Studenac je već vlasnik Kerumove trgovine u Brdima, a nedavno je preuzeo i trgovinu u Dujmovači. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija 6 Kerumovih trgovina u ruke Studenca preći će do kraja tjedna, a još 6 bi ih trebalo prijeći u vlasništvo te tvrtke do kraja mjeseca. Budući da je nakon posljednje rasprodaje Kerumu preostalo 25 trgovina, nakon ove rasprodaje preostat će mu njih desetak, a kako piše Slobodna Dalmacija i one su ili već promijenile vlasnika ili bi to mogle učiniti.

Cijeli članak pročitajte ovdje

Kerum: Moji problemi počeli su kad sam rekao da ne bi Srbina za zeta

 

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

MC
mcmarko
20:05 08.10.2012.

nema veze s kerumom, ali kad sam bio na moru, u studencu je litra i pol jane koštala 5,49 kuna. u konzumu 6,49 i konzum krcat. sve je bilo značajno skuplje. imao sam 50 metara od apartmana studenac i sve smo tu kupovali. ali baš sve. osim lubenica. to smo kod todorića. imali su i u studencu ali male, ja jedem samo one preko 10 kila. :)

CA
carlogiordano
20:10 08.10.2012.

lako što studenac preuzima trgovine, tko preuzima dugove? hoće li kerum napokon biti pozvan na kaznenu odgovornost kao što je to bio pevec za istu stvar, neplaćanje?

DI
Dijaspora
19:39 08.10.2012.

Pevec,Kerum , tko je sljedeći...