Promo

System Alliance Europe dodjeljuje nagrade

System Alliance Europe dodjeljuje nagrade
VL
Autor
PR Članak
07.06.2013.
u 12:36
Gebrüder Weiss iz Graza (Austrija) sretni je dobitnik u kategoriji „Improvement of the Year“.
Pogledaj originalni članak

Krajem svibnja podijeljene su nagrade Performance Awards u okviru partnerskog skupa u Beču.

Kriteriji su utvrđeni na temelju mjesečnih analiza količina i kvalitete. Za godinu 2012 pobjednici su sljedeći:

U kategoriji „Kvaliteta“, podijeljenoj prema veličini tvrtke, nagrade su odnijeli Lamprecht Transport AG iz Ramsena (Švicarska) i Honold International GmbH & Co. KG iz Neu-Ulma (Njemačka).

Gebrüder Weiss iz Graza (Austrija) sretni je dobitnik u kategoriji „Improvement of the Year“.

I ovog je puta vrhunac dodjele bilo je proglašenje društva Hellmann Worldwide GmbH & Co. KG Deutschland \"Partnerom godine\".

Više od 60 sudionika oduševljenim je pljeskom odalo priznanje pobjednicima kojih je bilo ukupno 12. Pobjednici i čestitari sve su to proslavili u jednom tradicionalnom vinskom baru u Beču.


Nova strateška politika i novi članovi odbora za koordinaciju

Sudionicima je predstavljena strateška politika za sljedeće tri godine.

Optimizacija kvalitete, održive logističke usluge i proširenje portfelja proizvoda središnje su točke sljedećih godina. I temeljita analiza cjelokupne IT strukture postala je također vrlo važan aspekt.

Dva dugogodišnja člana odbora za koordinaciju Ingolf Heuring (Streck Transportges. mbH) i Uwe Oemmelen (Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG) predaju svoje dužnosti sljedećim naraštajima. Obojica su sudjelovala u osnivanju mreže System Alliance Europe.

Na njihove će položaje doći Tobias Bartz (Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG) i Manfred Haas (Streck Transport AG).

Ponovno izabrani članovi jesu sljedeći: François Decaudin (Groupe Heppner), Guido van Dessel (H. Essers & Zonen Internationaal Transport N.V.), Klaus Hellmann (Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG), Paul Looman (Wim Bosman Holding B.V.), Wolfgang Niessner (Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H.), Ewald Raben (Raben Polska Sp.z.o.o.), Oliver Rüter (L. W. Cretschmar Española, S.A.) i Jürgen Wolpert (Friedrich Zufall GmbH & Co. KG).

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr