U srijedu isplata dividendi za dioničare Fonda branitelja

Foto: arhiva VL
U srijedu isplata dividendi za dioničare Fonda branitelja
17.12.2009.
u 10:22
O samom iznosu dividenda po jednom udjelu Erste Invest će izvijestiti početkom sljedećeg tjedna. Pravo na isplatu dividende imat će oni branitelji koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli nakon 18. listopada 2009. godine.
Pogledaj originalni članak

Isplata dividende za 2008. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji započet će u srijedu 23. prosinca 2009. godine, najavili su iz Erste investa objašnjavajući kako je ukupan iznos ovogodišnjih dividendi 66.901.255,39 kuna.

O samom iznosu dividenda po jednom udjelu Erste Invest će izvijestiti početkom sljedećeg tjedna.

Također naglašavaju da će dividendu članovi Fonda HB koji nisu podigli svoju dividendu za prethodne godine moći podići od 23. prosinca 2009. godine, kada će ranija dividenda i dividenda za 2008. godinu biti objedinjene u jedan iznos.

Pravo na isplatu dividende imat će oni branitelji koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli nakon 18. listopada 2009. godine, odnosno oni članovi Fonda kojima je dan za isplatu udjela nakon 17. prosinca 2009.

Procedura za podizanje dividende bit će kao i prethodnih godina – član Fonda morat će predočiti osobnu iskaznicu i potvrdu o vlasništvu nad udjelima u poslovnici Fine te će tamo moći podignuti dividendu, koja će mu biti isplaćena u gotovini.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.