Poslovni planovi

VIDEO Student si i imaš ideju? Osvoji nagradu na natjecanju

Foto: Screenshot/YouTube
VIDEO Student si i imaš ideju? Osvoji nagradu na natjecanju
11.01.2013.
u 17:00
Počele su prijave za osmi Business Plan Contest – studentsko natjecanje u pisanju poslovnih planova
Pogledaj originalni članak

Počele su prijave za osmi Business Plan Contest – studentsko natjecanje u pisanju poslovnih planova.

Ako imate neku ideju, možete se prijaviti do 31. siječnja. Možete sudjelovati i u radionicama koje će trajati od 13. veljače do 15. ožujka, a na kojima će vam mentori pomoći  da usavršite svoj poslovni plan.

Veliko finale na kojem se mogu osvojiti bogate nagrade održat će se 24. travnja. Sve o natjecanju možete pročitati OVDJE.

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.