NAJVEĆA ONLINE BAZA

Više od pola milijuna korisnika njuška kataloge i akcije!

Foto: Njuškalo
Više od pola milijuna korisnika njuška kataloge i akcije!
23.01.2020.
u 09:16
Ova platforma, uz aktualne kataloge, nudi i servisne informacije svih trgovaca, mogućnost aktiviranja obavijesti za željene predmete na akciji, sastavljanje personalizirane liste za kupnju i brojne druge mogućnosti
Pogledaj originalni članak

Prema podacima Gemiusa iz prosinca 2019. godine, Njuškalo Popustima se služi čak 501 406 korisnika. Njuškalo popusti i katalozi, najveća online baza aktivnih trgovačkih kataloga, dostupni su u web verziji kao kategorija na Njuškalu. Također, postoji i mobilna aplikacija Njuškalo Popusti, koja broji više od 150 tisuća preuzimanja (Google Play i Apple store). 

Njuškalo popusti i katalozi najveća su online distribucija trgovačkih kataloga te su svakom kupcu u svakom trenutku dostupni svi katalozi s važećim akcijskim cijenama u najpoznatijim trgovinama i trgovačkim lancima.

Ova platforma, uz aktualne kataloge, nudi i servisne informacije svih trgovaca, mogućnost aktiviranja obavijesti za željene predmete na akciji, sastavljanje personalizirane liste za kupnju i brojne druge mogućnosti. 

Akcije na Njuškalu osvježavaju se svakodnevno, kako na stranici tako i u aplikaciji, koja pomoću geolokacijskih značajki otkriva najbližu trgovinu u kojoj je željeni proizvod na akciji te tako, osim novca, može štedjeti i dragocjeno vrijeme. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.