Nagađanja

Željko Kerum razmišlja o prodaji trgovina Mercatoru?

Foto: screenshot HTV
Željko Kerum razmišlja o prodaji trgovina Mercatoru?
14.10.2009.
u 11:18
Splitski gradonačelnik, pritisnut zaduženjima, već se neko vrijeme navodno bavi idejom prodaje trgovina jer je to najbrži način da dođe do živog novca. 
Pogledaj originalni članak

Željko Kerum razmišlja o izlasku iz maloprodaje, potvrdilo je Poslovnom dnevniku nekoliko izvora iz poslovnih i financijskih krugova. On sam demantira tu informaciju, okarakteriziravši je kao "podmetanje" političkih protivnika. Splitski gradonačelnik, pritisnut zaduženjima, već se neko vrijeme navodno bavi idejom prodaje trgovina jer je to najbrži način da dođe do živog novca. 

Upravo u vezi s testiranjem interesa potencijalnih kupaca Kerum se, kažu nam, i nalazi sa Žigom Debeljakom, predsjednikom uprave Mercatora.

Cijeli tekst pročitajte na Poslovni.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
12:08 14.10.2009.

ćelavko kupiće tebe Miško samo je pitanje dana !

A1
Ante_1964
11:43 14.10.2009.

Pametno Željko,ipak je politika puno unosniji biznis od trgovine,nema ulaganja a dobit je zajamčena bez obzira na recesiju,ja bi na tvome mjestu to napravio,zašto se i dalje malttretirati sa trgovinom mada je i to biznis sličan kao i politika,u trgovini9 prodaješ uvezenu robu a u politici maglu ali bez obzira zarada ne gine a prijatelja češ imati još više barem dok si u politici