Kolumna

Draganu Primorcu Sirija, a Vesni Pusić Indija

Foto: Arhivska fotografija
Draganu Primorcu Sirija, a Vesni Pusić Indija
30.12.2009.
u 15:38
Andrija Hebrang pobjednik je u Kini, Australiji, Italiji, Kanadi, Peruu i Čileu, Tuđman je trijumfirao u Argentini, a Vidošević u Rusiji.
Pogledaj originalni članak

Predsjednički kandidati u prvom krugu ostvarili su zanimljive rezultate u dijaspori. Dok je Bandić pobijedio u BiH i Austriji, Ivo Josipović pobijedio je u Češkoj, Brazilu i na Novom Zelandu. Andrija Hebrang pobjednik je u Kini, Australiji, Italiji, Kanadi, Peruu i Čileu, Tuđman je trijumfirao u Argentini, a Vidošević u Rusiji. Dragan Primorac najviše glasova osvojio je u Siriji, a Vesna Pusić pomela je konkurente u – Indiji.

Pedeset milijuna za radnika na minimalcu
Josip Protega, bivši šef Hrvatske poštanske banke, smijenjen u kolovozu ove godine zbog lošeg poslovanja, pod istragom je zbog dodjele 100 milijuna kuna kredita fizičkim osobama bez ikakvih jamstava. Jedan od dobitnika golemog kredita bio je, prema navodima istrage, tako drzak da je Poreznoj upravi prijavljivao plaću od 4000 kuna. Protega mu je ipak odobrio kredit HPB-a od 50 milijuna kuna bez ikakvih jamstava. Za pretvaranje državne banke u samoposlugu Protega i dvojica njegovih kolega nagradili su sami sebe s jedanaest milijuna kuna, pa ne čudi što je rashodovani bankar najavu uhićenja dočekao na austrijskom skijalištu.

Šamanov ples uz bubnjeve
Luka Hodak, bivši HDZ-ov načelnik Saborskog i šaman, otpio je gutljaj halucinogene bunike i dobio jasnu viziju da u novogodišnjoj noći mora ‘cjelonoćnim plesom uz bubnjeve prokrčiti put Milanu Bandiću’. Haug!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.