U Uskrsnome smo stolu predstavljajući Catering Majetić, predstavili i slastičare Marijanu Šoštarić, Željku Pijetlović, Ivana Premužaka i nedvojbeno najslavniju, možda i u zemlji, umjetnicu Eleonoru Rekeće. Njezino srce, kako kaže, još ?pripada rodnoj grudi baranjskog trokuta i malom selu Novome Bezdanu na rijeci Dravi?.
Igrom sudbine i ratnih igara, kao vješta majstorica u pripremanju torti za bogate lokalne svadbe te studentica građevine, našla se početkom devedesetih godina u tadašnjem hotelu Intercontinental Zagreb u timu Stanka Ercega. S njime se nakon pet godina preselila u restoran Paviljon na zagrebačkome Zrinjevcu.
Osvojila je, više zbog svoje tvrdoglavosti, diplome slastičarskog zanatlije, ali i nagrade, kao i na tada svim važnijim natjecanjima i na Zagrebačkome festivalu slastica primjerice nekoliko drugima nedohvatnih grand prixa.
Iz Paviljona je otišla u Sloveniju, pa u cavtatski hotel Croatia, pa u Catering Majetić, gdje u timu s kolegama Marijanom Šoštarić, Željkom Pijetlović i Ivanom Premužak gradi svoje neponovljive, zadivljujuće slatke skulpture. Sretno i njoj! Modernim slasticama slavu nipošto više, kao nekad, ne donose teški i skupi sastojci primjerice, nego nas one šarmiraju ljepotom za oči i nepca.