LJUBAVNI JADI Facebook profil otkriva da je par ušao u krizno razdoblje

Ella Dvornik prekinula s mladićem?

05.03.2009.
u 19:34
Pogledaj originalni članak

Ellu Dvornik, po svemu sudeći, snašli su ljubavni jadi. Naime, osamnaestogodišnja kći pokojnog Dine Dvornika navodno je prekinula s mladićem Denisom. Na njezinu Facebook profilu pod rubrikom ljubavni status stoji – komplicirano je s Denisom, a na profilu česti su i komentari u kojima sugerira da njoj i Denisu ne cvjetaju ruže. Pod jednom njihovom zajedničkom fotografijom Ella je napisala:

– Denis ima novu curu pa se preselio u Split zbog nje.

Na još nekoliko mjesta prokomentirala je kako među njima nije najbolje, a prijateljice su je tješile. Par, navodno, već neko vrijeme ne živi u stanu koji su prije nekoliko mjeseci zajedno unajmili. Ella se vratila kući, k mami Danijeli, a Denis je otišao u Split. Razlozi svađe između para koji se dosad činio nerazdvojnim nisu poznati, a Ella se nije javljala na mobitel kako bi nam potvrdila je li sada sama. Par je bio u vezi već gotovo godinu dana i nema društvenog dagađaja na kojem se nisu pojavljivali zajedno, zagrljeni i obasipali se poljupcima. Denis je Elli bio i velika potpora kada je prije nekoliko mjeseci iznenada umro njezin otac Dino, a i njezina majka Danijela često ga je hvalila u medijima. Odmah poslije očeve smrti Ella je izjavila:

– Moj je mladić Denis najdivnija osoba na svijetu, olakšao mi je sve što mi je bilo teško. Bio je tužniji od mene, jer je mislio da je beskoristan, ali da nije bilo njega, ne znam što bi se sada događalo sa mnom.

Kako doznajemo od prijatelja bliskih paru, Denis je vrlo tužan zbog odvojenosti, a slično se osjeća i Ella. Čemu onda sve to?

Možda kriza u vezi ovog mladog para ipak neće potrajati, pa ih uskoro ponovno na nekom događanju ugledamo zajedno.

Pogledajte na vecernji.hr