UNAPRIJED UVJEŽBANO

Eminem: 'Incident s Brunom bio je izmišljen!'

04.06.2009.
u 12:49
Pogledaj originalni članak

Jedan od događaja koji su se prepričavali nakon dodjele nagrada MTV Movei Awards je onaj kad je Sacha Baron Cohen, umjetnik nekad poznat kao Borat, na žici proletio nad publikom. Odjeven kao Bruno, gay austrijski modni novinar i glavni junak Cohenova novog filma, s anđeoskim krilima i bijelim go-go čizmicama, Cohen se po žici spustio i kad je žica "pukla" pao ravno na Eminema, a Cohenova gola stražnjica našla se reperu ispred nosa, te je "Bruno" zazvao: "Hoće li stvarni Slim Shady ustati?" aludirajući na poznati Eminemov alter ego.

Eminemovi tjelesni čuvari brže bolje su raspetljali tu gužvu te je Eminem, koji je višekratno bio etiketiran kao homofob, bijesno otišao s dodjele, praćen svojom svitom. No, cijela ta ljutnja bila je potpuno hinjena, i cijela stvar je čak prethodno bila uvježbana na probi dodjele.

Na hip-hoperskoj internetskoj stranici Rapradar.com Marshall Mathers III. priznao je da je cijeli neugodni susret njegova "Eminema" i "Bruna" Sache Barona Cohena bio pomno isplaniran:

- Sacha me nazvao kad sam bio u Europi i imao je ideju da napravimo nekakav cirkus na dodjeli Movie Awardsa. Ja sam veliki obožavatelj onoga što on radi, pa sam odmah pristao da me uključi u svoju vratolomiju.

Nakon što je "bijesno izašao", Eminem je otišao u svoju hotelsku sobu i, kaže, puna tri sata valjao se od smijeha neprekidno vrteći snimku njihova "incidenta":

- Oduševljen sam što smo to na dodjeli izveli još bolje nego na probi.

Pogledajte na vecernji.hr