Kolumna

Glasači HSS-a: Stanje je loše. Neka nam i potraje!

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Glasači HSS-a: Stanje je loše. Neka nam i potraje!
02.09.2010.
u 12:00
Znaju da im je loše, ali u tom blaženom stanju žele biti što je moguće dulje. Friščiću, ne brini se. Dok je mazohista, bit će i HSS-a!
Pogledaj originalni članak

Vladine poteze ne podržava 66 posto građana, a 75 posto smatra da Hrvatska ide u krivome smjeru, podaci su istraživanja koje je za Novu TV proveo Crobarometar. S obzirom na sve, rezultati su manje-više očekivani.

No, iznenađuju glasači HSS-a. Premda se potezima Vlade protivi njih 73 posto, a 76 posto smatra da Hrvatska ide u lošem smjeru, oni žele opstanak koalicije (75 posto)! Znaju da im je loše, ali u tom blaženom stanju žele biti što je moguće dulje. Friščiću, ne brini se. Dok je mazohista, bit će i HSS-a!

Šeksu za sve krivi ljudi zle volje. Dajte nam droge!

“Nema razloga za pesimizam. Oni koji siju nevjericu u sposobnost i kreativnost Vlade čine to zbog zlovolje”, tvrdi Šeks. Ispada da bismo živjeli u blagostanju samo da smo bolje volje. Dajte nam droge!

Don Turić: Bože, hvala ti za ove naše hrvatske lopove!

Misu u povodu podizanja spomenika žrtvama četničkog pokolja 1942. predvodio je don Ivan Turić. Veličao je ustaštvo i Pavelića, donosi Makarska kronika. Potom se prebacio na ekonomiju. “Neki govore o privatizaciji i lopovluku. A ja kažem: Bože, hvala ti za ove naše hrvatske lopove. Bilo je gore kad je sve išlo lopovima u Beograd. Imamo danas sve, naš narod, našu zemlju, našu državu. Kome se ne sviđa, neka se gubi iz nje.” Nećemo! I nama se sviđa ovakva, pokradena i prava. Kockasta nam glava!

Celakoski, samo ne u Rusiju. Putin tuče batinom po glavi!

Skupina glazbenika “Mali razjebani Dubrovnik” snimila je pjesmu “Srđ je naš”. Po svemu sudeći, to će bit himna prosvjeda kojima će aktivisti raznih nevladinih udruga pokušati spriječiti gradnju velikog turističkog kompleksa s terenima za golf na Srđu. U pokušaju da zaustave gradnju “iznad glava Dubrovčana”, lokalni aktivisti upomoć su pozvali jake snage iz Varšavske. Ekipa iz Zagreba došla je predvođena Teodorom Celakoskim. Očito je njegov “know-how” postao prepoznatljiv proizvod. Celakoski bi “model Varšavska” mogao početi i izvoziti. Preporučujemo mu tek da se ni u kojem slučaju ne odazove eventualnom pozivu ruskih aktivista. Naime, premijer Vladimir Putin izjavio je za Kommersant da će sudionici svih prosvjeda koji nisu odobreni “dobiti batinom po glavi”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
16:51 02.09.2010.

don...je isto neki mafijas... Ja molim Boga da ga neki nas Hrvatski lopov tako pokrade da se ne oporavi narednih 10 godina.

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
14:01 02.09.2010.

Don Turić - oličenje tolerancije, milosrđa i ljubavi prema bližnjemu, inteligentan i empatičan beskrajno, tipični predstavnik Crkve u Hrvata!

PA
patuljčica..
16:24 02.09.2010.

sjena vjetra Da, zbog takvih svećenika želim biti i ostati što dalje od institucije koju predstavljaju. Isus se s tim u potpunosti slaže.