Kolumna

Halo, Bing, znam za kuću na osami, prava prilika

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Halo, Bing, znam za kuću na osami, prava prilika
05.04.2013.
u 12:00
Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, odlučio je da se o provali u Vilu Kovač na Hvaru u kojoj je prijašnjih godina ljetovao Stipe Mesić, a ljetos i Zoran Milanović, “medijima ne govori apsolutno ništa”
Pogledaj originalni članak

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, odlučio je da se o provali u Vilu Kovač na Hvaru u kojoj je prijašnjih godina ljetovao Stipe Mesić, a ljetos i Zoran Milanović, “medijima ne govori apsolutno ništa”, izjavila je policijska glasnogovornica za Slobodnu. Novinari su ipak doznali da su iz državne vile ukradena tri televizora i bušilica, što lopovima i nije bilo teško jer objekt na osami nema nadzorne kamere. Sada se, piše Slobodna, počelo razmišljati o ugrađivanju videonadzora. O prodaji tek jedne od rezidencijalnih vila se i dalje ne razmišlja.

I Branko Grčić se žali da je pogrešno protumačen

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, najbolji je učenik premijera Milanovića. Samo dan nakon što se Milanović požalio da ga se često ne shvaća na pravi način, istu ispriku preuzeo je i njegov potpredsjednik. Grčić je prije nekoliko dana izjavio da među projektima koji će se financirati iz fondova EU nema nijednog iz Dalmacije jer lokalne vlasti nisu na vrijeme pripremile aplikacije. Nakon što su mu dalmatinski župani žestoko odgovorili i zamjerili da državna birokracija koči projekte, Grčić se oglasio u Slobodnoj. “Moje su riječi pogrešno protumačene...” – uvodno je počeo Grčić, a dalje nećemo ni čitati. Tko zna hoćemo li ga pravilno protumačiti.

Jakovina u potrazi za najslabijom karikom u ministarstvu

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, najavio je da će netko snositi sankcije zbog zbrke izazvane najavom da se prošek neće smjeti prodavati nakon ulaska u EU. Ministar još ne zna tko je krivac, osim što misli da on – nije.

Suspendiran zbog primanja mita pa se naljutio

Zlatko Maksimović, donedavni predsjednik skupštine Osječko-baranjske županije, istupio je iz Glavaševa HDSSB-a ljutit što je prethodno suspendiran sa svih stranačkih dužnosti. Maksimović je, doduše, pod istragom USKOK-a zbog primanja mita, ali kao što lucidno primjećuje u Jutarnjem, “HDSSB-u prije nisu smetale ni pravomoćne presude protiv članova”, poput one Ivanu Drmiću za pokušaj podmićivanja sudaca. Ali ni Maksimoviću nije smetala presuda Glavašu kada je ulazio u HDSSB.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.